Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kontoudtog

+1
Hej

Er det muligt at få dato med automatisk på kontoudtog.
Tænker når jeg f.eks. sender et kontoudtog for en bestemt periode f.eks. 01.01.15-28.02.15, at denne dato automatisk vil figurer på det.
i Forslag » Andet af (220 points)

3 Svar

Ikke noget der er muligt?
Forslag af (220 points)

Hej Anders,

 

Det er i hvert fald muligt smiley

 

Nu ved jeg ikke hvordan du laver dine kontoudtog – der er nemlig mulighed for det både i rykkermodulet, men også som en rapport.

 

Jeg vil anbefale du sender et kontoudtog afsted via rapporter, så der ikke kommer en ny forfaldsdato på – som der gør via rykkermodulet.

I den forbindelse, har du mulighed for at skrive en overskrift, svarende til den valgte periode, så det kommer med på kontokortet. Se billedet nedenfor.

Jeg håber meget på at det er svar nok, ellers må du endelig skrive en kommentar herinde, eller tage direkte fat i supporten smiley

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Hej Magnus

Den funktion du referere til kender jeg godt, det er dog ikke hvad jeg kalder automatisk, men manuelt indsættelse af perioden.

Det der vil være lækkert var muligheden for at den selv indsætter den periode på det kontoudtog jeg vil sende. På den måde er jeg også sikker på at kunden får et "rigtigt" kontoudtog, da den manuelle fuktioner giver mulighed for fejl.
Forslag af (220 points)