Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Adgang til rapporter på kun én given dimension?

0
Vi har afdelingsopdelt regnskab: Hver kunde sin afdeling. Kunderne har fuld indsigt i "deres" afdeling, og de håndterer vi ved at sende dem en månedlig balance. Nu har en af kunderne spurgt, om de kan få adgang til at se bilag. Det må de gerne - er det muligt at give en kunde adgang til rapporterne på en specifik afdeling?
i Spørgsmål » Dimension (afdelinger) af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej LHL,

 

Tak for dit indlæg :)

 

Selvom jeg hader at bruge ordet, så må jeg (desværre) melde pas til at vi kan levere denne funktion. Vi kan ikke begrænse det til én specifik Afdeling til én specifik Bruger. Der kan vi kun begrænse det til et enkelt menupunkt, som i allerede har gjort det(som jeg ser det):

 

http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/abonnement-brugere-basic-faneblad

 

I skal være mere end velkommen til at fange os på 88 20 48 40, hvis vi skal kigge efter en alternativ løsning på jeres udfordring :)

 

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Mikkel Hansen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.1k points)