forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Adgang til rapporter på kun én given dimension?

0
Vi har afdelingsopdelt regnskab: Hver kunde sin afdeling. Kunderne har fuld indsigt i "deres" afdeling, og de håndterer vi ved at sende dem en månedlig balance. Nu har en af kunderne spurgt, om de kan få adgang til at se bilag. Det må de gerne - er det muligt at give en kunde adgang til rapporterne på en specifik afdeling?
spurgt 19 Mar, 2015 i Spørgsmål » Dimension af LHL (120 points)
status opdateret 20 Mar, 2015 af Mikkel Hansen

1 Svar

Hej LHL,

 

Tak for dit indlæg :)

 

Selvom jeg hader at bruge ordet, så må jeg (desværre) melde pas til at vi kan levere denne funktion. Vi kan ikke begrænse det til én specifik Afdeling til én specifik Bruger. Der kan vi kun begrænse det til et enkelt menupunkt, som i allerede har gjort det(som jeg ser det):

 

http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/abonnement-brugere-basic-faneblad

 

I skal være mere end velkommen til at fange os på 88 20 48 40, hvis vi skal kigge efter en alternativ løsning på jeres udfordring :)

 

 


Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 20 Mar, 2015 Spørgsmål af Mikkel Hansen (2,050 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”