Informizely customer feedback surveys

Mulighed for at angive "Øvrig ref." på abonnent

+4
Vi har mange kunder der vil have rekvisitioner på deres faktura. Kunder der får faktura som OIO eller kører deres faktura igennem et fakturascanningssystem.

Derfor ønskes muligheden for at kunne udfylde feltet "Øvrig ref." på den enkelte Abonnent (på samme vis som feltet "Deres ref." i dag kan udfyldes) og dette kommer korrekt med på fakturen som når det manuelt udfyldes på en faktura.

Det er ikke nok at informationen kan indtastes i feltet "Ekstra tekst til ordre/faktura" da dette ikke kommer korrekt med i faktura hovedet.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (200 points)
status opdateret af

5 Svar

Hej Kjaer

Mange tak for dit indlægsmiley
Vi har fornyligt fået et lignende forslag hvor det dog var på kunden, at øvrig ref. skulle udfyldes.

Der kan være mulighed for, at dette vil gå ind også at dække dit ønske, alligevel vil jeg også gerne tage dette med videre, så vil det blive vurderet om det er en mulighed der også vil komme herinde under abonnement.

Jeg vil opdatere indlægget herinde, når vi har afholdt mødet.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Tak for dit svar Camilla.

Det vil være et skridt, men ikke helt nok.

Vi har flere kunder som har forskellige abonnementer hos os og som har brug for forskellige rekvisitionsnr. på de forskellige abonnementer.

Kommer feltet på kunden kan det ikke benyttes til rekvisitionsnumre (med mindre alt vores salg til kunden kører på samme rekvi.nr, hvilket det ikke altid gør).

Hej Kjaer

Okay, mange tak for din nærmere uddybning - det tager jeg med videre til mødet smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Kjaer. 

Vi har tidligere sagt ja til, at tage forslaget med videre men der aldrig blevet givet dig en afklaring - det vil jeg gerne undskylde for.

Vi har nu modtaget en identisk indlæg med samme forespørgsel som jeg har lukket med henvisningen til dette - jeg vil derfor tage dit forslag med videre igen selvom det er 1,5 år siden.
Så vi kan se nærmere på sagen og ihvertfald give en afklaring på jeres ønske.
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Kjaer.
Vi har haft dette forslag oppe og vende på vores prioteringsmøde. 

Det er ikke et forslag vi vil gå ind og arbejde videre med - det er vurderet udfra det er et meget specifikt behov og selvom det er nævnt fra andre kunder også mener vi ikke, at arbejdsopgaven der ligger for, at implementere dette kan stå på mål for hvor meget værdi vil ville skabe totalt for vores kunder. 


Vi har valgt, at vi undersøge nærmere i forhold "øvrig ref på kunden" og det kan være det i sidste ende hvis det bliver implementeret kan hjælpe på noget af arbejdsgangen. 
Derfor vælger jeg, at sætte dette indlæg til "implementeres-ikke" og henviser til forumindlæg 15095 hvor vi arbejder videre med "øvrig ref på kunden" 

 

Selvom det ikke er et forslag vi arbejder videre med så skal du stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum - det er virkelig værdsat! 
Rigtig god weekend og glædelig weekend smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Uden relation til tråd starter vil jeg gerne anmode om at få ovenstående genoptaget, da vi ligeledes har mange kunder som efterspørger ovenstående mulighed. Uden at kende det store til kodningen bag, kan jeg umiddelbart ikke se det store arbejde i at få opsat en reference mellem "øvrig ref." på abonnementerne, som efterfølgende skal overføres til samme felt i fakturakladden?
Hej og tak for du kommer med din mening her på vores forum :)

Jeg var ikke med inde over sagen dengang den blev afvist sidst, så derfor kender jeg ikke til de overvejelser, der ligger bag.
Derfor vil jeg gerne tage indlægget op igen. Jeg vil dog ikke love noget, da det sagtens kan ende med samme resultat, men jeg giver det et skud og vender tilbage her på indlægget når vi har vendt det på vores næste møde :)

Hilsen Jesper Mieritz
Hej til alle der følger med her :)

Jeg har haft jeres problemstilling oppe igen, da jeg mener det giver god mening.

Vi er blevet enige om at genåbne sagen. Jeg vil med det samme sige, at dette ikke betyder sagen er løst, eller vi har en løsning klar. Det betyder blot at vi vil kigge på mulighederne igen.

Jeg vender tilbage når jeg ved mere konkret :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)
Til alle jer der læser med i tråden.

Jeg åbnede sagen op i august, så vi kunne kigge på, hvilke muligheder vi havde for at imødekomme jeres forespørgsel.
Det ville være løgn at sige, at vi ikke kan imødekomme den, men vi har valgt at bruge vores ressourcer på andre dele af udviklingen.

Derfor vil dette forslag ikke blive implementeret.
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt for jer, der gerne ville have dette, men i fortjener en klar udmelding i stedet for at forslaget bare ligger uden der sker noget :)
Var det ikke en ide at tage sagen op igen?

Vi har samme problem her .

Hej Jacob og mange tak for at følge op her. 

For nu er det stadig ikke en opgave vi har fokus på. Lige nu har vi ca 50 ideer herinde fra forum, der venter på vi dykker ned i det og ser på muligheder. 
Selv om det kan være lidt hårdt, så vil jeg være helt ærlig omkring, at de ideer for nu stadig stadig vil foran i køen og derfor skal du ikke forvente noget for nu. 

Rigtig god dag smiley