forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Manglende rabat i forbindelse med fakturering

0
Hej. Jeg har det problem, at min kunders rabatsats ikke bliver medtaget, når jeg opretter en faktura på baggrund af et projekt, og efterfølgende overfører projekt registreret tid til fakturalinier.

Jeg vil foreså, at systemet opdateres til at man frit kan vælge at indtaste en rabatsats på projektniveu såvel som på kunde niveu. Sådan at forstå, at en rabatsats på kunde niveu vil "over-rule" rabatsatser på projekt nievau, såfremt rabatsatsen er større en 0%.

Det giver ihverttilfælde ingen mening, at systemet ikke automatisk medtager rabatsatsen i fakturalinierne, uanset hvor faktureringsgrundlaget stammer fra.

 

Vh

Thomas Martin
spurgt 12 Mar, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af TMartin (160 points)
status opdateret 13 Mar, 2015 af christinaheckmann

2 Svar

Hej Thomas.

Tak for dit indlæg.

Det er helt korrekt, at når du har en kunde hvor du har lagt en rabatsats på, så vil denne rabat ikke komme med når du laver en faktura der er tilknyttet til et projekt.

Dette er et valg vi har taget, at den ikke skal gøre det. For hvis man ønsker en rabat, særpris e.l. på en kunde, så kan man oprette en 'Projektskabelon', hvor man har disse muligheder.

Du kan se mere om vores 'Projektskabeloner' her.


Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 13 Mar, 2015 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
Hej Igen.

Jeg er med på, at det kan lade sig gøre på den måde. Men jeg mener nu at det i de fleste filfælde må kategoriseres en en "workaroud", hvor jeg vil være nød til at oprette en skabelon per rabatsats: 5%,8%,10%;12%,......100% :-) Frem for at systemet ved oprettelse af nyt projekt, spørger om man vil medtage den valgte kundes rabatsats. Enkelt og nemt.

 

VH

Thomas Martin
besvaret 13 Mar, 2015 Forslag af TMartin (160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”