Afslutte flere sager på 1 faktura

0
Hej,

Hvis man fakturerer flere sagsnumre på samme faktura, giver systemet i dag kun mulighed for at vælge 1 sag.

Når man så skal afslutte sager under projekter, vises kun den på fakturaen påførte sag som faktureret - og man kan således ikke se at de andre sager er faktureret.

Er der mon mulighed for at ændre dette på sigt, således at man kan påføre fakturaen flere sager?

(Håber at min beskrivelse giver mening :-).

Mvh, Peter Gross
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Peter.

Tak for dit indlæg.

Jeg skal lige være sikker på, at jeg har forstået dit forslag korrekt.

Du skriver du har flere sagsnumre, er disse oprettet som undersager, så det hele bliver faktureret som en hovedsag? Også er det på alle undersagerne du gerne vil kunne se der har været faktureret?

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)

Hej Peter

Da vi ikke har hørt fra dig på dette er jeg meget interesseret i om det fortsat er et ønske eller om du har fundet en løsning på det?

I e-conomic er det korrekt, at du ikke kan tilknytte flere projekter en faktura. Når det er sagt så vil du godt kunne dette hvis du har oprettet dine projekter under et hovedprojekt, her kan du så efterfølgende fakturere de underliggende projekter, men stadig vil det kun være hovedprojekt nummeret der fremgår og de eventuelle underprojekt numre vil du selv skulle angive på fakturaen i form af overskrifter eller ved tekst subtotaler på selve fakturaen. 

Når du ønsker at fakturere på baggrund af et hovedprojekt gøres dette ved, at gå i salg-->kunder-->kunder. Her trykker du på knappen "projektoversigt" og efterfølgende den nye knap, som fremkommer "hovedprojekter" du kan nu på andet ikonet til højre, oprette "Ny(t) tilbud/ordre/faktura"

Denne tiltænkte fremgangsmåde vil vi for nærværende ikke gå ind og ændre på, og selvom ovenstående ikke var helt det ønskede for dig, håber jeg du kan bruge dette.

Du skal endnu engang have mange tak for dit forslagsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla,

Tak for svar og undskyld den manglende tilbagemelding.

Mvh, Peter Gross