Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forespørgsel på ændring i forbindelse med importering

+1
Hej e-conomic.

I forbindelse med en nylig konvetering af en kunde fra ekstrent regnskabsprogram, finder jeg processen vedr. importering af posteringer i den daglige kladde meget tung.

Hvis der i filen man prøver at importere findes fejl, så vil den selvfølgelig ikke importere, men det ville sparer en del tid/ressourcer, hvis man i den første fejlmelding , fik alle fejlene listet op, så man kan rette alle til på en gang inden man importere igen og ikke som det er nu, hvor den "kun" melder en fejl af gangen, hvilket er noget tidskrævende.

Har i mulighed for at se om der kan ændres på denne procedurere og lette vores arbejde lidt ??

Med venlig hilsen

Henriette Andersen, Deloitte
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Henriette

Mange tak for dit indlæg.

Jeg synes det giver super mening, og min vurdering er at det vil være gavnligt for mange af vores kunder. På den baggrund, vil dit forslag komme med til næste prioriteringsmøde, hvor det vil blive vurderet om det dels er teknisk muligt, dels giver mening for mange af vores kunder og sidst men ikke mindst om det er noget vi vil prioritere mod andre forslag.

Jeg kan derfor ikke love at lige præcis dette vil blive implementeret, men vi vil på bedst mulig vis vurderer dette.

Tak endnu engang for dit indlæg.

Ha' en rigtig god dag

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christian Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (1.2k points)