Forslag: Automatisk pull på Indscannings postkassen

+5

Hej e-conomic

I forlængelse af Forslag: Vælg mellem Ubehandlede eller Vedhæft lokal fil, skrev jeg at, ".. så ligger det automatisk klar..".

 

Vi videresender mange af de faktura e-mails vi modtager, hvori der er vedhæftet faktura som PDF. Dejlig nemt, at videresende den til vores e-conomic Indscannigs e-mail adresse.

 

Når jeg så skal have fat i dem, så skal jeg selv "indlæse" dem ved at klikke "Overfør bilag". Hvorfor egentlig det?! Det er jo bare ekstra klik og ekstra tid der går med bogføring.

 

I vores tilfælde, så skal ALT det jeg sender ind til e-conomic altså bare overføres! Så kunne man ikke under "Alle Indstillinger" lave en lille checkbox "Overfør automatisk alle bilag fra Indscanningsmodulet til e-conomic". Og så en dropdown med "Brug - f.eks. Emne felt" til note feltet.

 

Så kunne e-conomic severen bare lave pull på min economic Indscannings mailbox og så slap jeg for at gøre det! :-) Hvis I er bange for, at så kommer jeres server til at stå og lave pull hvert 5 minut, så kunne man jo lave det på den måde, at hvis brugeren har Indscannings-modul, så pull 1 gang i time, og også lav et pull på mailbox, når brugeren logger ind i economic.

 

Den manuelle "Overfør bilag" skal selvfølgelig stadigvæk være tilgængelig.

 

Tillægs forslag: Hvis ovenstående bliver lavet, så kunne det være fedt med en "Pull postkasse"-ikon ved siden af "Importér Posteringer" ikonet i "Regnskab > Daglig". Så ville det hænge rigtig godt sammen med mit forslag nævnt øverst i indlægget. Bum! Du står i "Regnskab > Daglig" og kan få adgang til "Ubehandlede" i venstre side, har adgang til bilag lokalt, og kan endda lave manuelt pull på postkasse, hvis du lige har været en tur ovre i Outlook og videresendt lidt flere bilag. Det hele med træk/slip bilag til postering, som det virker nu. Alt bilags-behandling i viduet "Daglig". Perfect!

 

Nej, hvor jeg kommer med mange god forslag! wink

i Forslag » Bilagshåndtering af (650 points)
status opdateret af
Jeg er helt enig i dit forslag om automatisk overførsel af bilag.
Også jeg er helt enig i forslag om automatisk overførsel af bilag.
Min kostpris beregning siger at jeg spilder tid for kr. 98,18 per måned på at hente bilag til indscanning

4 Svar

Hej flexsus

Mange tak for dine forslag og du har ret, de er godesmiley
Som jeg skrev i dit tidligere indlæg, så er vi i gang med at kigge på indscanningsdelen og i den forbindelse tager jeg dette med videre. Jeg tør ikke love at det bliver præcist sådan som du beskriver det, men en god måde vi kan få ideer til hvordan det skal komme til, at se ud er ved at du, som kunde kommer med input.

Jeg lader derfor dette indlæg gå videre til vores forum møde og så vil jeg efterfølgende skrive herinde hvad vi kommer frem til.

Endnu engang mange tak for dine forslagsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
@ Camilla, er der noget nyt til denne?
Hej jhr
Mange tak for din påmindelse omkring dette. Jeg kan desværre ikke helt love en præcis dato for hvornår der vil ske noget med netop dette.

Jeg lover at jeg skriver herinde så snart der er nyt i dette forhåbentlig inden for nærmeste fremtid :)
Stadig ikke noget nyt?
stadig ikke noget nyt her et halvt år siden sidste forespørgsel?
Hej Jimmy.
Se mit seneste svar - det står nederst.  

Du må undskylde, at du har gået så længe uden et svar - troede egentlig også, at du ville få besked da jeg lagde et nyt svar ind.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
e-conomic
Jeg tilslutter mig også - flere af mine eco-kunder har mange bilag, som bliver tilsendt løbende fra deres leverandører ind i den specielle email-adresse som hver eco-kunde har fået, og der kan det sommetider tage længe - alt for længe synes de sommetider. Så hvis der sker et "live pull" så vil det være smart :-)

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

Forslag af (8k points)

Hej alle sammen.

Så er det vist blevet tid til en opdatering af dette indlæg smiley

Der er heldigvis gode nyheder – Det er sådan, at i den opdatering / forbedring af vores elektroniske dokumenthåndtering har udarbejdet det som nuværende ligger som en ”beta indbakke” hvor det kun er et begrænset antal bruger der har adgang imens teknikken forsat arbejder med de grundlæggende dele

Her i beta indbakken har vi automatisk pull så den egentlig virker som en slags mailboks. Da det er i beta og ikke er færdig udviklet endnu så sætter jeg indlægget som værende ”i-gang”

 

Hvis i ikke har gjort jer bekendt med vores beta udgave endnu så kan jeg godt særskilt få det slået til på jeres aftale.
Bare skriv aftale nummeret til info@e-conomic.dk  ATT. Andreas Polk – Beta

 

I skal alle have en stor tak for jeres engagement for vores program som i deler her på forum. Det er virkelig værdsat.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
tak, glæder mig til at den kommer i færdig release

Hej allesammen! smiley

 

Hvis i ikke skulle have set det, så er modulet ude nu.

De kommer automatisk ind hver 2. min i jeres inbox mens man stadig kan overføre manuelt nede fra indscanning. Jeg håber det kan løse jeres problemer :)

Hvis det ikke skulle gøre det, så må i meget gerne sige til.

Vi har et spørgsmål herinde, hvor vi samler alt feedback på vores modul. Der må i gerne komme med tanker og ideer omkring vores nye modul. Det behøver ikke kun være, at den indhenter automatisk. Der er plads til at skyde frit fra hoften med alle jeres gode ideer enlightened

 

Jeg håber i allesammen får glæde af den nye inbox og ikke mindst den del vi kalder SmartInbox.


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.9k points)
Hej Jesper

Det ser ikke rigtig ud til at virke på min konto. Er der noget jeg skal slå til?

Jeg hører også fra mine kunder, at det ikke virker.

Henrik
Hej Henrik :)

Som udgangspunkt skal du blot have Smart Inbox. Det virker på den måde, at den først laver et kald til at hente disse efter du har åbnet din inbox. Så den skal åbnes og herefter går der lige et lille minut, så skulle de være der.

Det skal siges, at EAN faktura kan tage længere tid, men dette skyldes, at vi først skal modtage dem før vi kan hente dem ind. Derfor skal der også tages højde for, at de ikke kommer lige efter jeres leverandør har sendt den afsted.

Hvordan passer det sammen med den måde i arbejder på? :)
Hej Jesper

OK, jeg skal have SmartBox til 149,- pr. md.

Det bliver et NEJ TAK! i så fald.

Jeg syntes i forvejen at kr. 49,- for Indscannings-modulet altid har været en uhørt pris. Det er oven i prisen på kr. 349 pr. md. for e-conomic. Jeg syntes faktisk at e-conomic er ved at blive ret så dyrt og overvejer derfor et skift til Dinero.

For mig ser det ud til, at Dinero tilbyder alt det I kan tilbyde og mere til, bl.a. App til Android som jeg for øvrigt ikke forstå I ikke har udviklet endnu. Er det 98% af os der kører Android? Og så koster Dinero det halv af e-conomic.

Jeg tror efterhånd at jeg er ved at være der man ofte er med sin Bank - man burde skifte, men kan ikke rigtig overskue det og hænger derfor fast. Jeg har brugt e-conomic er mere end 10 år, så et skift virker angstprovokerende. Men noget siger mig, at 2018 bliver det sidste regnskabsår i e-conomic.

Med venlig hilsen
Henrik Nielsen
Hej Henrik.

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er ked du har fået den opfattelse efter 10 år hos os.
I forhold til priser, så er det altid et spørgsmål om, hvorvidt man får værdi for de penge, der bliver lagt ud.
Her mener jeg helt oprigtigt, at du får værdi for dine penge, og jeg er stolt af de priser vi kan tilbyde hos e-conomic.
Det er rigtig ærgerligt, hvis du ikke føler du får det du betaler for. Jeg vil gerne sørge for du kan tage en snak med en af vores supportere omkring, hvilke muligheder du har i pakken til 349.- og hvordan du måske kan arbejde smartere og nemmere.
Det er ofte en udfordring, at vores brugere ikke kender alle de muligheder, der er i programmet og de derfor ikke får den værdi, der er potentiale til.
Her er det os, der ikke altid er gode nok til at præsentere de muligheder du har. Mange af dem koster ikke ekstra, når du er i professionel pakken. De er inkluderet i prisen. Hvis man ikke benytter alle mulighederne, så kan jeg godt sætte mig ind i, at det kan virke dyrt.

Der er ingen tvivl om du kan finde billigere løsninger og her er vores kollegaer hos Dinero da helt sikkert et godt bud på en billigere løsning. Omvendt vil jeg også mene, at de ikke i samme grad tilbyder de ting vi har i vores sortiment.

Jeg vil til sidst sige, at vi vil gøre, hvad vi kan for at du bliver hos os. Jeg er åben for om det er en opringning eller en ydeligere dialog her på vores forum. Det er helt op til dig.

Jeg håber vi kan finde en god løsning, så du får mere ud af e-conomic end du gør i dag :)

Rigtig god weekend.