Erklæring på bogføring samt balanceudskrift

0

Til E-Conomic

Vi som administrator/revisor oplever ofte at vi skal udlevere en balance (bogføring til en kundes bank eller lign.

I den forbindelse vil vi gerne have mulighed for at påføre en påtegning/erklæring på balancen.

Er der mulighed for at I integrere dette, således at man kan tilknytte en forside med brugerdefinerede påtegninger (som kan defineres via administratorsiden - og hvor det er muligt at vælge flere typer af påtegninger samt underskrivende revisorer).

Samtidig må I gerne kigge på muligheden for at kunne en balanace (resultatopgørelse og balance) med: periode / periode SÅ - år til dato / år til dato SÅ.

Har I spørgsmål er I velkomne til at kontakte mig på mc@erikmunk.dk

Med venlig hilsen

Martin Christensen

Revisor

mc@erikmunk.dk

www.erikmunk.dk

 

 

i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af
Er dette forslag gået i glemmebogen?

2 Svar

Hej Martin,

 

Mange tak for dit indlæg og gode forslag.

 

Jeg synes idéen er god, og jeg kan se vil give mening for en revisor. Hvor mange som efterspørger dette er jeg dog en smule i tvivl om. Vi bliver nødt til at prioritere vores ressourcer og implementere de forslag som giver bedst mening, og som rammer flest mulige kunder.

Med dit forslag rammer vi de af vores administratorer som er revisorer, og desværre ikke dem alle.

Vi har pt. Ikke stor fokus på den retning, at videreudvikle til vores administratorer. Vi vil jo helst udvikle på systemet, hvor vi rammer flest mulige brugere, så fokusset er overvejende på vores fælles kunder. Men når det er sagt, så synes jeg at forslaget er godt, og jeg vil derfor gerne lade dit forslag stå åbent. Så kan folk stemme det op, eller kommenterer herinde. På den måde kan vi have følehornene ude, og se om der er efterspørgsel på en sådan funktion til revisorer. Hvis ja, vil jeg tage det videre til et internt møde. Men for nu, vil jeg lade forslaget stå åben.

 

Vedr. en balance med flere sammenligningskolonner vil jeg henvise til et tidligere indlæg. I bund og grund handler det om, at der er en let work-around for at få en sådan rapport. Læs gerne indlægget.

Jeg kan se at Officegnu har en anden løsning også, og det er jeg sikker på der også er andre af vores samarbejdspartnere der har.

Du finder indlægget her: http://forum.e-conomic.dk/7898/balance-med-4-talkolonner

Jeg håber du har forståelse for min vurdering af dit forslag, og skulle der være øvrige gode forslag, er du altid velkommen til at skrive dem herinde smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)
Hej Magnus

Tak for din besvarelse.

Jeg forstår dine argumenter, men...

Vi er i en branche, hvor kunderne efterspørger et produkt som vi kan stå inde for og anbefaler.

At vi ikke har de samme muligheder som i andre populære bogføringssystemer til mindre virksomheder, er for os et klart minus - som gør at vi enten skal bruge tid på at printe (Excel) forskellige balancer og samle til en balance, som vi så kan sende til kunden/banken eller foretage en "merging" af en erklæringsforside og balancen.

Alt dette er noget som tager tid. Og ja det tager måske max 15 minutter, men med mange kunder er dette en tid vi sagens kunne bruge mere effektivt.

Vi håber derfor at du selvom dette forslag ikke får mange stemmer, enten vil foreligge det internt i organisationen eller forespørge andre administratorer (revisorer) om de ønsker denne mulighed. Oftest er det fordi de ikke har tænkt på denne mulighed, eller ligesom os i dag sidder og "klipper" det sammen efterfølgende.

I bedste mening - og med ønsket om et endnu bedre E-conomic.

Mvh

Martin
Hej Martin

 

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at du har skrevet dette indlæg og derfor vil jeg gerne undskylde for den lange svar tid.

 

Som du nok har bemærket er der ikke udviklet en funktion, som løser den problematik du beskriver direkte i e-conomic - det er derfor fortsat nødvendigt/muligt med de allerede beskrevne workarounds, som at udskrive eller tilkøbe udvidet rapport funktion hos en af vores app partnere.

 

Som det ser ud nu og også før dit indlæg er dette ikke et prioriteret fokus område i vores udvikling af e-conomic. Her kunne der laves formentlig laves flere funktioner, som mere understøtter et decideret revisor værktøj.

Derfor sætter jeg dette indlæg som "implementeres ikke".

 

Jeg håber meget, at du fortsat vil foreslå funktioner til udvikling og deltage i vores forum på trods af, at dette indlæg ikke bliver implementeret.

 

Endnu engang undskyld for det sene svar.

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)