Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Eksport af posteringer

0
Hej alle,

Mit spørgsmål er sikkert noget af det meste basale, men jeg er helt ny i faget, både hvad angår e-conomic og generel regnskab.

Jeg skal have rettet min selvangivelse, og for at gøre det, har en medarbejder hos SKAT, bedt mig sende alle posteringer fra 2010 til d.d. Hvordan eksporterer jeg nemmest, både for mig og SKAT medarbejderen, alle posteringer og sender dem i en email?

På forhånd tak.
lukket
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
status opdateret af

3 Svar

 
Bedste svar
Ja, du går bare ind i Rapport, og laver en Saldobalance for den periode hun skal bruge, og vælger konto 1000 til 9900. Hvis dine posteringer ligger i kassekladden, og der ikke er trykket bogfør, skal du huske at sætte hak i medtag kladdeposteringer.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Spørgsmål af (15.8k points)
valgt som bedste svar af
Hej Thomas,

Indstillinger -> Eksportér data.

Afgræns til kalenderåret 2010 og få mail sendt til dig selv.

Videresend derefter filen Postering.csv til etaten.

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.9k points)
opdateret af
Mange tak!

Nu har hun svaret, og præciseret sin forespørgsel: det jeg skal bruge er en halvårsopgørelse (saldobalance) hvoraf det fremgår: Samlede indtægter, samlede udgifter og samlet overskud..

Er dette lige så nemt at få ud?
Spørgsmål af (190 points)