Debitornummer bestående af tal og bogstaver

+1
Vi kunne godt tænke os muligheden for at oprette debitornummer bestående af både tal og bogstaver. Som automekaniker ville det være rart, hvis man kunne oprette regisreringsnummer, som kundenummer, da vi jo også har brug for historikken i tilfælde af reklamationer.
lukket som en kopi af: Bogstaver i kundenummer
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af
Jeg kunne også godt bruge det! Vi har en kunde, som i dag kører en Web løsning med Nets om opkrævning af kontingenter via BetalingsService. Kunderne her, er oprettet med bogstaver i. Vi ville godt kunne overføre alle kundenumrene/dataene til e-conomic, og undgå at alle 81 betalere skal tilmeldes BetalingsService igen, hvis det var muligt at oprette alle kunder med samme kundenr (altså indeholdende bogstaver) i e-conomic, men så længe det ikke er muligt, kommer vi ikke til at anvende e-conomics løsning med at eksportere og importere filer til og fra Nets.

1 Svar

Hej Dækbogholder

Mange tak for dit indlægsmiley
Vi har tidligere haft dette ønske oppe at vende her på forum og det vil desværre ikke blive implementeret. Jeg har derfor også lukket dette indlæg og henvist til det tidligere indlæg.

Du kan læse det tidligere indlæg her, hvor du også får et mere uddybende forklaring.

Alligevel skal du have mange tak for dit forslag smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)