Styring af brutto-/nettopriser på kundegruppe

+1
Hej

Jeg er bekendt med funktionaliteten, der gør det muligt vælge, om man på sine fakturaer vil taste priser med eller uden moms. Dette vælger man jo så for generelt for ALLE kunder.

Det kunne være supersmart hvis dette kunne vælges pr. kundegruppe. Altså når man har både engros- og detailsalg - nogle kunder får oplyst priser inkl. moms og andre ekskl. moms.
i Forslag » Andet af
status opdateret af

1 Svar

Hej Jesper

Tak for dit indlæg.

Jeg kan sagtens se at i situationen hvor man har både detail- og engros salg, at netop denne opsætning ville give mening. Det vi oplever er typisk at kunderne typisk enten har detail salg eller engros, eller i langt de fleste tilfælde har en meget overvejende del af deres salg i den ene eller anden kategori, hvorfor indstillingen derfor bliver enten eller.

Igen, vil jeg medgive at i de situationer, hvor der er begge dele i spil kunne det rigtig god mening. Jeg vil derfor selvfølgelig lade dit indlæg stå herinde, og holde øje med hvorvidt der evt. er andre der føler samme behov som dig, men for nærværende vil vi ikke gå videre med dette forslag.

Ha' en rigtig god dag

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)