forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Styring af brutto-/nettopriser på kundegruppe

+1
Hej

Jeg er bekendt med funktionaliteten, der gør det muligt vælge, om man på sine fakturaer vil taste priser med eller uden moms. Dette vælger man jo så for generelt for ALLE kunder.

Det kunne være supersmart hvis dette kunne vælges pr. kundegruppe. Altså når man har både engros- og detailsalg - nogle kunder får oplyst priser inkl. moms og andre ekskl. moms.
spurgt 5 Mar, 2015 i Forslag » Andet af anonymt
status opdateret 10 Mar, 2015 af cwa

1 Svar

Hej Jesper

Tak for dit indlæg.

Jeg kan sagtens se at i situationen hvor man har både detail- og engros salg, at netop denne opsætning ville give mening. Det vi oplever er typisk at kunderne typisk enten har detail salg eller engros, eller i langt de fleste tilfælde har en meget overvejende del af deres salg i den ene eller anden kategori, hvorfor indstillingen derfor bliver enten eller.

Igen, vil jeg medgive at i de situationer, hvor der er begge dele i spil kunne det rigtig god mening. Jeg vil derfor selvfølgelig lade dit indlæg stå herinde, og holde øje med hvorvidt der evt. er andre der føler samme behov som dig, men for nærværende vil vi ikke gå videre med dette forslag.

Ha' en rigtig god dag

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Mar, 2015 Forslag af cwa (1,200 points)
overvejes× 120
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”