Bankfil

0
Jeg har desværre erfaret at den bankfil e-conomic generer når jeg bogfører leverandørfakturaer, gør at overførsler bliver oprettet med lang besked istedet for kort besked. Det betyder at alle overførsler bliver pålagt gebyr med kr. 15 pr. overførsel.

Jeg har desværre ikke mulighed for at ændre denne fil i e-conomic så den kun opretter overførsel med kort besked.

Det ville være hensigtsmæssigt, at der var mulighed for at vælge kort besked, eller beskedfeltet bliver med så få karakterer at den oprettes som en overførsel med kort besked.

VH

Åse
i Forslag » Andet af (360 points)

1 Svar

Hej Åse

Tak for dit indlæg.

Jeg er lidt i tvivl om præcis hvad du mener omkring lang og kort besked? Er det noget din bank mener at tage penge for? og hvad er det der afgør om det er en såkaldt kort og lang besked - antal tegn eller simpelthen formatering?

På dit indlæg går jeg udfra det er formateringen som du mener styrer om det er kort eller lang besked. Såfremt dette er tilfældet, vil jeg meget gerne lige hører hvilket bankformat der er tale om. Du kan se her på denne liste hvilke bankcentraler og derved formater, som de enkelte banker kommer ud i.

Se dette link http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/soegning-og-lister-betalinger-bankcentraler. Lad mig høre hvilken bank du bruger, og præcis om det er formateringen.

Jeg må indrømme, at det er første gang jeg hører dette, så måske det også varierer fra bank til bank, hvad prisen for sådan en betaling er.

Ser frem til at høre lidt mere om det.

Ha' en rigtig god dag.

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)