Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilgang til kontaktpersoner

+4

Det kunne være rart med en nemmere tilgang til kontakt personer så man kan se telefonnummer og mail inde fra ordre og kunde.

evt. i stil med vedhæftede.

 

lukket
i Forslag » Andet af (330 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Peter :)
Så er der rigtig gode nyheder fra tekniken!

Vi har nu implementeret dit forslag. Så der nu både på kontaktpersoner og medarbejder er flere oplysninger i pop-up.
Der vises både telefon nr. og e-mail som du nævner. Det kan ses både inde på en igangværende tilbud,ordre og faktura men også inde på selve salg -> kunder -> tryk på blyanten -> levering -> søg på liste ved enten - leveringsteder, deres ref., vor ref og vor ref 2.

Selvom der er gået to år håber jeg, at du vil nyde godt, at det forbedret overblik - det er jeg sikker på, at vores andre kunder i hvert fald vil.
Så endnu engang tusinde tak for dit bidrag til forum. Som nu også er, at finde i programmet.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af
Tog sin tid, men rart at det endelig er kommet på :)

Hej Peter.

Tak for dit indlæg, og ikke mindst dit billede, kan se du har være kreativ og allerede sat telefonnummer på - det ser rigtig godt ud smiley

Når det så er sagt, så synes jeg det er en rigtig god idé, og kan se inde i oversigten, at der er masser af plads til telefonnr. og mailadressen.

Så jeg vil tage dette forslag med videre til vores forum møde, hvor vi vil kigge videre på muligheden, for at få lavet denne funktion.

Endnu en gang, mange tak for dit indlæg.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)