Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indikator for vedhæftet bilag i udlæst kassekladde

0
Hej

Jeres support henviste hertil, så nu prøver jeg med et forslag :)

Når man arbejder med fejl/mangellister ved bogføring i kassekladden ville det være en stor hjælp. hvis der i den udlæste kassekladde var et felt der indikerede med fx. 0 og 1, om der var vedhæftet et bilag på finansbilaget i kassekladden. Jeg tænker, at det må være en forholdsvis enkel operation, og håber I vil overveje det.

Vh Carsten
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Carsten.

Tak for dit indlæg.

Jeg synes det er et meget interessant forslag du har. Har dog ikke lige hørt om dette ønske før, så ved ikke hvor stor interesse der er for dette, men jeg vil sætte det til overvejelse, så andre bruger kan stemme på det.

Derudover, så vil vi tage det med til vores forum møde, hvor vi vil se på, om det overhovedet er muligt at implementere :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)

Hej Carsten 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores tidligere indlæg og faldt her over dette som jeg kan se, at vi ikke har fået opdateret.

Jeg formoder, at du allerede har oplevet det - det er nemlig sådan, at det meget tydeligt bliver vist om der er vedhæftet et bilag på posteringen i kassekladden.
Hvis der ikke er vedhæftet et dokument på posteringer vil det være et grå + så du kan tilføje et bilag på.

For god ordens skyld ændrer jeg derfor indlægget til, at være gennemført så vi har overblikket. 
Rigtig god weekend smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)