Informizely customer feedback surveys

Mulighed for at ændre på kassekladernes rækkefølge

+4
Jeg synes, det kunne være super rart, hvis man havde mulighed for at ændre på rækkefølge af kassekladderne, eftersom den altid som standard åbner den øverste kassekladde.

Jeg laver en ny "Daglig" for hvert regnskabsår, og eftersom nye kassekladder altid ligger nederst, betyder det, at den nye daglig kommer til at ligge under de andre kassekladder, jeg har, og jeg har fået at vide af supporten, at den eneste måde at flytte den op i hirakiet, er ved at slette de kassekladder, der står foran. Det synes jeg jo ikke er fedt, da jeg stadig skal bruge dem. Men jeg bruger Daglig langt oftere end de andre, så det ville være rart, hvis den lå øverst.
i Forslag » Andet af (240 points)
status opdateret af

4 Svar

ENIG! Kladdernes placering i menulisten bør være valgfrit for den enkelte bruger.
Forslag af (2.3k points)
Hej Saravn.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se, at i dit tilfælde hvor du løbende opretter så mange kassekladder, så ville det være en god mulighed, at kunne rykke rundt på dem, som du havde lyst til, og de ikke ligger sig i den rækkefølge du har oprettet dem.

Jeg vil derfor tage dit forslag med til vores næste forum møde, hvor vi vil kigge på mugligheden for at implementere denne funktion.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)
Den mulighed mangler vi også til vores eco-kunder, hvoraf flere har mange klassekladder. Så kan man smide de ikke så anvendte klassekladder i bunden.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

Forslag af (8.1k points)

Hej Saravn, Adrian og Jens

Jeg har rigtig gode nyheder denne morgensmiley
Det er nu muligt, at du kan ændre på kassekladdens rækkefølge. Når du står inde under det orange tandhjul-->alle indstillinger-->regnskab-->regnskabsår. Her vil der komme en lille hånd frem, når du holder musen ude på kassekladdens navn, og du kan nu flytte dem rundt, som du ønsker.

Jeg håber at dette vil gøre det nemmere, i jeres arbejde med kassekladder.
Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Kassekladderækkefølge
Hej


 Pas på, hvis I bruger API'et til at fylde kassekladder. Så kan man ikke ændre rækkefølgen.

  

 mvh
 Finn

 E-consultic.dk