Informizely customer feedback surveys

EAN fakturering - registrantfelt for cpr?

0
Hej forum

Jeg har fået oplyst, at jeg skal bruge et felt, der hedder "registrant" for at registrere cpr nr ved fakturering via EAN. Jeg kan ikke finde dette felt og heller ikke nogen info i e-copedia.  Har vi ikke dette felt til rådighed i e-conomics?

mvh/HelleB
lukket
i Spørgsmål » Salg af (1.8k points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Helle,

Jeg ved at det er længe siden du bad om dette, men jeg ved også at det stadig er relevant :-)
CPR nummer (registrant / Ydelsesmodtager) er lige på trapperne. Det kommer til at blive sådan at man på en faktura enten kan indtaste CPR-nummer på header-niveau eller linje-niveau. På denne måde kan du efterleve hvad enten din modtager ønsker det ene eller det andet.
På en kreditnota kan det kun sættes på linje-niveau. Dette er en begrænsning i formatet.

CPR nummeret kan udfyldes allerede på tilbud og ordre, men bruges/sendes først når en faktura bogføres og sendes via NemHandel.

Jeg håber at du vil kunne bruge funktionaliteten til noget.

Med venlig hilsen

Peter Andersen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (920 points)
valgt som bedste svar af
Hej Peter
Stor tak - det er jeg super glad for at høre! Og super at vi kan bruge headerniveau - det lyder som den optimale løsning for os. Det er heldigvis meget sjældent, at vi har brug for at kreditere, så ikke noget problem i det overhovedet. TAK!!!!

Hej Helle smiley

Tak for dit indlæg smiley

Det lyder som om der er opstået lidt forvirring omkring opsætningen og de felter der skal udfyldes før der kan faktureres via EAN.

Når du skal sende en EAN faktura er der en lille liste af oplysninger som skal være på plads inden du kan fakturere. Der skal opgives et EAN nr. på kunden, og en reference – som du netop selv nævner. Denne reference oprettes under dine kontaktpersoner, og her er der også mulighed for at tilknytte et ID nummer. For at skabe et overblik over om alle data er korrekt udfyldt synes jeg at du skal prøve at læse denne artikel om opsætningen, der uddybes også hvordan kontaktpersoner skal udfyldes.

Hvis der skulle være spørgsmål er du mere end velkommen til at svare her på forum, eller ringe ind til os på 88204840 hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00. Du er også altid velkommen til, at sende en mail til info@e-conomic.dk  yes

Forsat rigtig dejlig dag.


Med venlig hilsen

Henriette Enemark

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (1.7k points)
Hej Henriette, du har misforstået mit spørgsmål, eller jeg har ikke forklaret mig godt nok! Det er et spørgsmål om, at den brugers cpr.nr., som vi har udleveret et hjælpemiddel til, skal indgå i et felt ved EAN fakturering, så det kommer ind på det system, hvori kommunerne modtager faktura. Dette felt er oplyst at hedde "Registrant". Men lad sagen falde - jeg er ikke blevet yderligere rykket for denne funktion! mvh/Helle