Når man retter et tilbud - så sletter man det oprindelige

0
Hej E-conomic

Tak for et dejligt bogførings system. I gør det godt!

Jeg har dog lige haft den udfordring at min kunde gerne ville have rettet i sit tilbud.
Noget skulle tilføjes, noget rettes til m.v.

Min udfordring er flg.

1. Jeg skulle annulere at tilbuddet var  'sendt' for at kunne rette i det - dermed mistede jeg muligheden for at se det oprindelige sendte tilbud.

2. Da jeg tastede forkert, slettede og overskrev i tilbuddet, kunne jeg ikke fortryde og vende tilbage - jeg kunne ikke se, hvad jeg oprindeligt havde skrevet til kunden. Det betød at jeg måtte gætte mig til, hvad jeg oprindeligt havde skrevet eller bede kunden om at sende mit oprindelige fremsendte tilbud tilbage til mig.

3. Uden mulighed for at se, hvad jeg har sendt og uden mulighed for at fortryde en indtastning står jeg tilbage uden mit udgangspunkt. Jeg kan ikke få de oplysninger, jeg har sendt til min kunde med mindre jeg har kopieret mit tilbud ud før jeg rettede det eller hvis jeg havde sat mig selv på BCC ved afsendt tilbud.

Det er et problem at jeg ikke kan se, hvad jeg har sendt til kunden i første omgang og at jeg skal rette i det oprindelige dokument.

 

Mvh. Heidi Zilmer
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Heidi

Jeg vil foreslå dig at lave en kopi og så ændre i denne hvis du gerne vil beholde dit oprindelige tilbud.

Det er ret nemt at lave en kopi (tryk det lille ikon til højre på linjen) for ellers er det rigtigt at ændringerne bliver gemt for altid når du ændre noget og så trykker gem.
Forslag af (3.3k points)
valgt som bedste svar af

Hej Heidi,

 

Mange tak for dit indlæg.

 

Som Bjørn rigtig nok har skrevet i sit svar, bør man tage en kopi af sit tilbud, og så rette i dette.

For god ordens skyld, lægger jeg et billede ind, så andre læsere også kan se hvor man tager en kopi af sit tilbud smiley


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (8.2k points)