Afstemning af valuta bank konti

+3
Hej e-Conomic.

Jeg har et lille forslag til en udvikling af jeres program.

Jeg sidder og skal afstemme banker og støder så ind i et problem når jeg skal afstemme mine valuta konti, da den automatisk omregner til DKK. Dette giver et problem i den automastiske afstemning, da valuta fra banken som overføres ikke bliver omregnet og bliver lagt ind i den valgte valuta. Så en lille udvikling af dette, vil være en kæmpe hjælp til os, som arbejder meget med valuta.
spurgt 2 Mar, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Moje2015 (150 points)

1 Svar

Hej Moje2015,

 
Mange tak for dit indlæg.

 
Som du rigtigt nok skriver, omregner systemet altid til grundvaluta. Har du konti, hvorpå valutabeholdninger bliver bogført på, vil du kunne tage et kontoudtog og søge på den pågældende valuta. Så får du et kontoudtog frem, hvorpå kun de posteringer i den pågældende valuta figurerer. På den måde vil du kunne lave en bankafstemning på gammel dags maner. Vores bankafstemningsmodul er udviklet til at afstemme beholdninger i grundvalutaen, og for nuværende vil der ikke blive lavet om på dette, da vi i systemet kun håndterer konti i grundvaluta.

Jeg ved godt at ovenstående svar ikke var det du håbede på, men håber alligevel det giver lidt afklaring, og at du har forståelse herfor. Giver det anledning til yderligere spørgsmål er du selvfølgelig mere end velkommen.

Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Mar, 2015 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)