Rapport til lønsumsafgift ?

0
I forbindelse med virksomheder der skal indberette og betale lønsumsafgift, er dette som nævnt i tidligere indlæg, noget der skal beregnes og indberettes ved årsafslutningen. Ikke en decideret svær ting at gøre...

MEN alligevel kunne det være dejligt, med en enkel rapport til beregning og bogføring af lønsumsafgiften, baseret på overskuddet og evt. lønsum. Der findes i standard kontoplanen jo allerede en konto (6845) til beregning af denne, og en konto (6841) til skyldig lønsumsafgift primo, da afgiften først skal betales lang tid efter årsafslutningen.

På den måde ville man også have en "rigtig" rapport fra systemet, til sit årsregnskab, på beregningen og ikke sine egne beregninger.

Rapporten burde være nem at lave - skal jo egentlig blot tage udgangspunkt i eks. den eksisterende resultatopgørelse, med enkelte modifikationer. Tror at den ville blive taget godt imod fra alle de virksomheder I har, der skal betale lønsumsafgift... :o) Håber det er noget I vil tage til overvejelse.
relateret til et svar til: Lønsum
i Forslag » Andet af (1.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej CLAccounting

Mange tak for dit indlægsmiley
Det er korrekt, at du i e-conomic kan hente en kontoplan der er henvendt til virksomheder med lønsum.

Selvom vi har en kontoplan, der henvender sig til disse så har vi ikke en rapport til formålet. Årsagen er, at det er teknisk svært at opstille en sådan rapport og når vi går ind og kigger på hvor stor efterspørgsel der er efter et netop sådan rapport så er det desværre ikke noget vi går ind og laver i systemet.
Vi kigger også her på de andre forslag vi modtager og hvilke af disse, der vil give mest værdi for størstedelen af vores kunder og det er også det vi går ind og prioritere efter.

Selvom dit forslag ikke bliver implementeret, så skal ud alligevel have mange tak for dit forslagsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)