forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udskrifter

+1
Hej Economic

 

Vi kunne godt tænke os en udskriftsform, hvor man kan udskrive år til dato og vælge at måneder der indgå kan ses særskilt - det er der mange af vores kunder der efterspørger. Som det er nu skal man udskrive en måned af gangen og derefter "klippe klistre i excel.

VH

Exacta Regnskab
spurgt 26 Feb, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af Exacta Regnskab (130 points)
opdateret 5 Mar, 2015 af Camilla Jesswein

2 Svar

Hej Exacta

Har I set appen report123, den giver mulighed for opstilling af lige præcis de udskrifter jeres kunder efterspørger, plus meget mere :)

Send evt en mail til report123@report123.dk hvis I kunne tænke jer en kort præsentation. Eller opret en gratis prøve med integration til et e-conomic regnskab her www.report123.dk

Det findes også en administrator-løsning til denne app.

 

VH

Tim Hansson
budget123
besvaret 27 Feb, 2015 Forslag af Tim Hansson (140 points)

Hej Exacata

Mange tak for dit indlægsmiley
Vi har tidligere haft dette oppe at vende her på forum og du kan læse det tidligere indlæg her. I dette indlæg er der også ønske omkring muligheden for, at få udskrift af balancen over flere måneder.

Som det kan læses af indlægget, vil det ikke blive implementeret på nuværende tidspunkt og løsningsforslaget vil være, det du selv beskriver, hvor du henter en måned ud af gangen og "klipper" dette sammen i Excel.

Du kan benytte dig af det løsningsforslag Tim skriver, der er mange af de ting e-conomic ikke kan hvor det er rigtig godt du kan gøre brug af vores integrationspartnere.

Endnu engang mange tak for dit forslag og dit engagement her på forum.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Mar, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”