Simuleret bogføring

+1
Hej

Jeg kunne godt tænke mig en funktion, som der findes i Summasumarums program, nemlig 'simuleret bogføring', hvor man kan se, hvordan bogføringen vil se ud på de enkelte konti efter bogføring, inden man faktisk bogfører rigtigt. Det er en rigtig god tjekke-funktion, så man kan spare en del rettelser, som hvis man fx. får byttet om på debet og kredit eller lignende.

Mvh

Janne
i Spørgsmål » Andet af (130 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Janne,
Tak for dit forumindlæg og din nysgerrighed. smiley

Vi har faktisk i e-conomic, en funktion der gør, at du kan se hvordan dine kladdeposteringer komme til at påvirke de enkelte konti og din saldobalance eller momsopgørelse.

Du kan nemlig trække alle rapporter fra vores rapportfane, med kladdeposteringerne. Det eneste det kræver, er at du sætter et flueben i ”medtag kladdeposteringer” næste gang du skal trække en rapport.

På denne måde har man mulighed for at se hvordan ens regnskab bliver påvirket af kladdeposteringerne, faktisk en simuleret bogføring, som du selv siger.

Jeg håber dette giver svar på dit spørgsmål, ellers er du altid velkommen til at trække fat i vores support, så hjælper vi dig gerne med dine udfordringer. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (2.9k points)