Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Delfakturere en specifik linie i en ordre

0
Hej,

Ville det være en mulighed at man ved delfakturering af en ordre, kunne vælge af man gerne ville fakturere en specifik linie i en ordre?

Samt at det herefter fremgik på ordren at lininen er faktureret.

 

Med venlig hilsen

Kasper
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Kasper

Mange tak for dit indlægsmiley
Vi har tidligere haft dette oppe, at vende her på forum (tidligere indlæg) hvor der har været ønske omkring, at det skal være muligt at "designe" din egen delfakturering.

Det vil på nuværende tidspunkt desværre ikke blive implementeret. Vi går her ind og kigger på efterspørgslen efter lige netop dette og da det ikke er et ønske vi har hørt meget, så har vi valgt at ligge vores prioriteter andre sted i forhold til vedligeholdelse og ønsker til systemet.

Derfor bliver det et nej for nu, men fremadrettet vil vi kigger på om der skulle kommer en større efterspørgsel efter netop dette.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)