Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Maks kredit eller i restance mht. kunder?

0

Hej

Jeg har brug for at vide om kunder er i restance inden de kan købe hos os. Det betyder at kunder som har ubetalte fakturaer skal "flages" når en ordre eller faktura oprettes. Denne funktion findes, det ved jeg. Men den virker kun hvis "salg" husker at indtaste en værdi i "maks kredit" når kunden oprettes...
 

Følgende funktioner mangler set fra min stol!

  1. Sætte et maks kredit som standard på nyoprettede kunder.
  2. Retter alle de kunder som ikke p.t. har et "mask kredit" automatisk, eller ved import.
i Forslag » Andet af (280 points)
lukket af 🔒

2 Svar


Hej

Enig i, at de ønskede funktioner mangler.

En let måde at rette kreditmaksimum på, er ved at åbne debitorkartoteket i superkladden, her kan sorteres på kolonnen kreditmaks og udfyldes for de kunder, der ikke har et kreditmaksimum.

Så er det bare at rette alle og så bruge loggen til at være efter "salg" i fremtiden.

MVH Morten

Forslag af (1.9k points)

Hej cl

Mange tak for dit indlæg med forslag til forbedringer smiley
Det er super godt du bringer dette op og jeg kan komme med den gode nyhed, at det er en af de funktioner vi er ved at kigge på at få lavet herinde.
Morten, som også har kommenteret dette har tidligere indlagt forslag på forum omkring bedre visning af kreditmaksimum på kunder. På nuværende tidspunkt ligger dette hos vores teknikkere og der er ved, at blive udviklet videre på dette.

For at vi får samlet de kommentarer der er til dette og vi ikke har flere af samme indlæg vil jeg lukke dette og henviser dig til, at kommentere på det allerede oprettede indlæg og stemme på det, så kan vores teknikkere bruge dette til udviklingen og så må vi se hvordan det ender ud med, at fungere i e-conomic.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)