Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport Suminterval

0
Hi Forum

Jeg har problemer med én konto, jeg har oprettet som et Suminterval af flere konti, der ikke vil fremgå af Resultatopgørelsen i Rapport.
Dette Suminterval er det første i Resultatopg. under Omsætning, der ligger i fortsættelse af nummersien for balancen - med det kommer med som det sidste i Balancen, på trods af jeg har markeret det med Nøgletalskode Omsætning.
Jeg har lavet det som en top sum - dvs. summen skal ligge på et lavere kontonummer, end dem Sumintervallet består af. Nogle ville måske vælge at lave det som en bundsum, af de konti der ligger over - men dette var altså det som jeg gerne vil have.
(Og nu har jeg lavet hele kontoplanen...)

Kan det lade sig gøre at lave det som top-sum?
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Kasseren,

Jeg kan se denne er smuttet i oversigten, det vil jeg gerne beklage.

Har du fundet en løsning på dette?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)