forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ide/Ønske - Shortcut til brug med identiske felter

0
Når man søger i e-conomic's lister eller bestiller rapporter, skal man ofte definere en "range" - f.eks fra konto # X til konto # Y eller fra dato X til dato Y - det er jo træls at skulle udfylde samme data to gang - kunne man ikke lave en shortcut løsning - f.eks en keyboard shortcut man skal bruge mens man står i felt X (istedet for Enter), som automatisk bringer cursoren videre til den pågældende felts makker (felt Y) og indsætte samme data som i X?

Eller måske findes det i forvejen? :)

Det er jo hellere ikke alle "søge menuer" i e-conomic, der husker hvad man brugt sidst gang man anvendt den pågældende menu. - det vil jo være rart, hvis de alle gjrodt det, såeldes at det at trimme en søgning med flere kompliceret kriterier ikke froudsætter at man begynder froefra hver gang man forsøger påny

:)
spurgt 20 Feb, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af channel6dk (2,190 points)
status opdateret 11 Mar, 2015 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Adrian

I e-conomic er det forskelligt hvorfra det er du opstiller en søgning og hvordan den reagere i forhold til hvordan du udfylder de efterfølgende felt.

I forhold til hvordan løsningen er opbygget de forskellige steder i systemet og hvordan det giver mest mening at det skal bruges og hvad der giver mest værdi for største delen af jer, som kunder så der ikke opstår for mange forstyrrende elementer ved søgning, udfylder den f.eks. automatisk et felt med samme oplysning.
Det er en balance gang og det er svært, at gå ind og opfylde alles ønsker lige i forhold til hvordan søgning er og skal opbygges.
Vi kigger her på efterspørgslen og da vi ikke modtager mange modsigelser i forhold til hvordan den er opsat nu, kan vi se at der kommer flere henvendelser omkring det, så går vi ind og genovervejer hvordan det på nuværende tidspunkt gøres.

Du kan altid bruge genvejstasterne ctrl+a for at markere det hele, ctrl+c for at kopirere TAB videre og efterfølgende ctrl+v for at indsætte ønsker du, at kopirere en indtastning i "til" feltet.

Jeg håber ovenstående har givet dig en forståelse og du eventuelt vil kunne bruge løsningsforslaget.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 11 Mar, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”