Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Posteringsspecifikke noter?

0
Det vil være rart, hvis man i posteringsvinduet i en kasseklade havde et fri-tekst vindue hvor man kunne skrive kortere notater - enten til sig selv, eller til, andre - såsom den revisor der skal tjekke ens postering før den bogføres, eller efterfølgende, når posteringen evt. skal revideres. Jeg vil gætte på, at 90% af de bemærkninger jeg skal forsyne min revisor med, således at de kan forstå hvad jeg vil have med en postering, eller hvorfor jeg har gjorde det på denne måde (eller et spørgsmål herom som jeg stiller) - er specifikke til bestemte bilag. Derfor vil det være nemmere, hvis notatet hænger sammen med posteringen

Bare en ide:)
i Forslag » Andet af (2.3k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Adrian

Mange tak for din idesmiley
I e-conomic er det tiltænkt at det er tekstfeltet der skal anvendes til dette, hvor du kan skrive hvad det er for en type postering og hvad årsagen er til, at den er bogført, som den er.

Derudover kan du også tilknytte en note via indscanning, hvor du laver en note du kan udskrive til PDF, som du så efterfølgende tilknytter.

Grundet der er ovenstående mulighed og det er sådan de funktioner er tiltænkt vil dit forslag vil derfor desværre ikke live implementeret og håber meget at ovenstående løsningsforslag vil kunne hjælpe dig.

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)