Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sortering af menulister

0
Når man opretter visse "kategorier", der senere vil stå som valgmuligheder i e-conomic menuer, er e-conomic lidt ukonsekvente i forhold til, hvordan sådanne "kategorier" vil blive sorteret i de lister menuerne frembringer.

En kategori er f.eks. arkivfolder - her vises arkivfoldere i alphanumerisk rækkefølge fremfor den rækkefølge, der blev oprettet i - således at hvis man vil styre, hvordan de sorteres i menuerne (f.eks. rullemenuen i ubehandlet npår man skal vælge hvor et bilag skal arkioveres til) er det nok at man selv definerer arkiv foldernavne, der vil blive sorteret å den måde man vil have det. Det er logisk nok og er til at arbejde med.

Andersledes er det med kassekladder - her sorteres kassekladden i menuen til venstre i den rækkefølge de blev skabt - således at hvis man vil have f.eks. kassekladder til forskellige perioder (som jeg vil) er det eneste måde at lave en menuliste i korrekt rækkefølge den, at man opretter alle kladder i den rigtige rækkefølge. Finder man efterfølgende ud af, at man har brug for en ekstra kassekladde, vil den ligge nederst i menue, uagtet at jeg måske helst vil have det et andet sted - f.eks. at kladden for april skal ligge mellem marts og maj.

Det er ulogisk, og svært at arbejde med. Kunne man ikke ændre visningen i menuen såldes, at kladderne de sorteres i alphanumerisk rækkefølge, hvorefter enhver brugere kan navngive disse således at de kommer til at stå i den ønskede rækkefølge?

Det lyder måske lidt krakisl, men når man selv posterer og skal udlevere materialet til en anden, såsom revisoren, er det rart at kunne aflevere noget som er let at navigere i og som efterlader hos de andre brugere det indtryk,at man har gjorde sig umage for at lette deres arbejde. Huske også, at mange revisorer og administrationskontorer arbejder i flere systemer end e-conomic, og derfor er det rart hivs deres kunder kan gøre materialet overskueligt - og dermed give dem en rar oplevelse når de skal arbejde i e-conomic :)
i Forslag » Andet af (2.3k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Adrian

Vi har tidligere haft lige netop dette oppe at vende her på forum og der er taget beslutning om, at vi tager dette med på vores forum møde, du kan se det andet indlæg her.

I samme forbindelse vil jeg også tage sortering under ubehandlede med videre til vores møde, da vi generelt går ind og kigger på forbedringer inden for ubehandlede.

Jeg vil opdatere indlægget herinde når vi har afholdt mødet. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej Adrian
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og her faldt jeg over dette som jeg kan se, at vi ikke har fået opdateret.

Som du gerne skulle have oplevet kan du selv bestemme din rækkefølge ved, at gå via det orange tandhjul -> alle indstillinger -> regnskab -> kassekladder 
Så kan du flytte op og ned på dine kassekladder ved ikonet "Pil ned og Pil op" 

For god ordens skyld så ændrer jeg indlægget til, at være gennemført for, at vi har overblikket. 
Rigtig god dag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)