forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemning uden indlæsning

0
Hej.

 

Hvorfor kan man ikke længere godkende posteringer i banken uden at have indlæst banken.

Vi har nogle kunder hvor vi simpelthen ikke har adgang til banken, hvorfor vi ikke kan indlæse csv-filer til systemet. Før i tiden kunne vi dog stadig godkende posteringerne, således at vi kun har de uafstemnte posteringer åbne (da de afstemte posteringer jo ikke længere er interessante). Men nu få vi meldingen om, at valgte posteringer ikke stemmer.

Hvordan kan det være, at man ikke længere skal kunne afstemme banken uden fil-indlæsninger?

 

Med venlig hilsen

Joy Jørgensen
ASA Bogholderi
spurgt 19 Feb, 2015 i Forslag » Import og eksport af data af JoyASA (120 points)
status opdateret 16 Okt, 2015 af Mikkel Hansen

1 Svar

Hej Joy.

Tak for dit indlæg.

Jeg skal bare lige være helt sikker på, hvad det er du har kunne gøre engang.

Du skriver at I ikke har adgang til banken, og har derfor ikke en fil I kan indlæse. Så det vil sige, at højre side i din bankafstemningen er tom, er det korrekt? Så du har kun posteringer liggende i venstre side?

Hvis dette er korrekt forstået, så er det helt rigtigt, at man har kunne afstemme dem på et tidspunkt, men dette var en fejl. For I bankafstemningen er det nemlig meningen at man skal have noget liggende i begge sider, så man kan afstemme dem mod hinanden.

For hvis du sidder i bankafstemningen, og kun har posteringer i den ene side, så kan jeg ikke helt se hvordan og hvad du afstemmer?

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 5 Mar, 2015 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
Hej Christina.

Det er helt korrekt forstået, at højre side i bankafstemningen har været tom, men at vi stadig har kunne godkende de posteringer som er afstemt mod kontoudskriften.
Nå! Det virker mærkeligt.
Den "fejl" havde vi ellers stor glæde af, da man på denne måde kan slippe for at kigge på de posteringer, som er afstemt mod bankudskriften og derved kun har de tilbage der ikke stemmer.

Så forstår jeg dig korrekt, at vi ikke kommer til at kunne gøre dette længere.

Med venlig hilsen
Joy Jørgensen
ASA Bogholderi.
Christina - det er en manuel afstemning ift. en kontoudskrift fra banken.
Hej igen.

Okay, men så har du desværre ramt ind i vores fejl, for det har nemlig ikke været meningen man skulle kunne hakke noget af på den ene side, også markere det som afstemt.

Tanken med bankafstemningen er, at man skal afstemme på tværs af siderne, så man altså indlæser filen fra banken, også afstemmer og matcher beløbene på denne måde.

Så det I har kunne gøre en gang, vil ikke blive muligt igen, der er I nød til at have noget i bank siden, for at I kan bruge den.
i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”