Forslag: Automatisk synkronisering med Netbanken

+3

Hej E-conomic

Til sommer lancerer 3 af Danmarks største bankcentraler deres fælles integrations-løsning til deres bankers netbanker. De kalder den fælles løsning for BankConnect, og I kan læse mere her: http://www.bankconnect.dk/

Danske Bank og Nordea har allerede deres integration til deres netbank, men den er dyr, hvorimod BankConnect angiveligt ikke kommer til at koste noget (i hvert fald hvis man er kunde hos BEC). Så til sommer har så godt som alle danske banker integration til deres netbank - og det skal vi da gøre brug af? :-)

Jeg er selv involveret i projektet og får hul igennem til netbanksintegrationen allerede fra april (altså rigtige live data), fordi vi er testere på deres pilotprojekt. Jeg har som udvikler fuldt projektet fra da det blev vedtaget i sommers.

Var det ikke en ide, at E-conomic gjorde bruge af denne nye integration til Netbanken, når den lanceres officielt til sommer?

Så kan bankoversigten løbende trækkes ind og girokort-indbetalingerne kan løbende registreres. Det vil være utroligt tidsbesparende og give en bedre oversigt over firmaets aktuelle likviditet samt det er nemmere at rykke kunderne, som ikke betaler til tiden.


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket
i Forslag » Andet af (8k points)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens,

Vi er selv involveret i denne testfase - netop med henblik på i størst muligt omfang at kunne synkronisere data direkte, uden brug af manuel ind- og udlæsning af filer. Som jo er temmelig... 'uhensigtsmæssigt'... Når nu både banken og e-conomic er online, bør data selvfølgelig kunne udveksles direkte mellem disse.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
valgt som bedste svar af
Dagens bedste nyhed - det ser vi så meget frem til :-)
Husk at få girokort-indbetalings-registrerings-delen med, så vi slipper for manuelt at køre FI-adviseringer ind fra netbanken, hvilket koster tid hver morgen for bogholderiet.

Kan du allerede nu løfte sløret lidt for om E-conomic kommer til at registrere girokort-indbetalinger automatisk og løbende (f.eks. hver nat)?
SUPER!!! Det glæder vi os til! :-)
Hej Christian

Husker I at få girokort-indbetalings-registrerings-delen med (via Netbanks-integrationen), så vi slipper for manuelt at skulle importere FI-adviseringer ind fra netbanken?
I første omgang mener jeg, fokus vil være på de 'rå' posteringer, da disse jo giver det samlede billede til at kunne afstemme bank-siden. Men det giver sig selv, at vi med tiden selvfølgelig gerne vil kunne udveksle og udnytte så 'rige' data som muligt, og dét begge veje.


Mvh.
Hej Christian

Det er da såååå nærliggende lige at lave en live matching af girokort-betalingerne specielt i disse tider, hvor vi taler om ægte straksbetalinger. Altså at man får pengene et minut efter (altså hvis folk betaler med en straksbetaling) og man ikke har bedt banken om at lægge alle dagens betalinger sammen i et beløb.

Mine kunder bruger samlet set så meget tid på løbende at skulle importere girokort-indbetalingerne fra netbanken - og da jeres system ikke forhindrer bogholdere i at dumme sig og importere dobbelt ind, så kan det let blive en opgave, som går hen og kræver noget ekstra (altså at forkerte udligninger køres ud igen).

Vi skal derfor bruge en live girokort-betalings-registrering - og hvis ikke at jeres system understøtter det, så skal det ikke tage mig længe at udbygge det til mine kunder. Jeg er jo inde i udviklingen alligevel og har hul igennem.

Det er jo såre såre nemt. Pengene ankommer på bankoversigten med en FI-streng, som man blot matcher med fakturaen og laver en udligning med hvad der nu er blevet betalt.

Der er ingen raketvidenskab i det :-) og jeg håber da også, at I tager det med ind i jeres første version til stor gavn for jeres andre kunder - altså dem som ikke har en API-programmør :-)

Og E-conomic vil få noget automatisering, som ingen andre bogholderisystemer har (endnu).
Hej Christian :-) Hvad tænker du om det, som jeg har skrevet?