Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Idé til posteringsvinduet

0
Når man posterer i en posteringsvindue, der er oprettet på grundlag af import fra indskannet, kommer de posteret bilag med i vinuets sidebar, efterhånden som de posteres/gemmes. Men man kan ikke klikke på en post, man lige har lavet/gemt, for at foretage en rettelse man lige er kommet i tanken om - og har man 27 bilag tilbage a postere, kan man hellere ikke lukke vinduet, uden at man skal importere de uposterede poster én gang til.

Kunne det være muligt, at "gemme" posteringsvinduet hvis man i et kort stund skulle forlade dette vindue for at komme et andet sted hen? Altså - når man kommer tilbage til kladden, åbnes posteringsvinduet med de resterende bilag i køen igen (som man selvfølgelig kunne annullere hvis det er det man vil - men ellers kunne man fortsæte, hvor man slap?

Når man har posteret ca. 13-14 bilag, så kan man ikke længere se de sidste bilag man har posteret i sidebaren til posteringsvinduet - ej hellere navigere til disse - uden at lukke posteringsvinduet jvf. ovenfor. Knappen for at blade sidebar rullevinuet ned mangler i denne funktionsmåde.

Hvis det ikke er mening, at sidebaren skal have nogen funktionalitet under postering af "import fra indskannet" hvorfor er den så synligt ?

Hvis det er mening at man skal kunne se det, hvorfor kan man ikke rulle den op eller ned, eller brug den ved at klikke?

Det virker ulogisk.

Dejligt med bilag note mens man er i denne funktionsmåde - men gerne (jvfr. tidiglere post) beholde noten ved efterfølgende visning af posteringsvinduet fra kassekladden.

Tak! :)
i Forslag » Andet af (2.3k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej channel6dk,

Jeg kan kun give dig ret - det virker ulogisk, at sidebaren ikke virker, når man opretter fra indscannet. Det skal den - det er en fejl, at den ikke virker som når man opretter posteringer 'normalt'. Jeg har oprettet en intern sag på at få løst denne fejl og vender selvfølgelig tilbage her på forum, så snart det er fikset :)

Med hensyn til at 'gemme' posteringsvinduet i forhold til hvor langt man er nået, er ikke noget vi kommer til at implementere for nærværende. Hvis du anvender 'opret fra indscannet' igen, vil systemet anvende det næste ledige bilag. Jeg kan godt se, at man skal springe nogle over, hvis man allerede en gang har gjort dette, så jeg vil tage dit forslag op til overvejelse igen, skulle forslaget enten blive stemt op eller skulle vi afsætte ekstra ressourcer til at optimere indscanning i e-conomic :) det hjælper dig forhåbentligt også, så snart vi får rettet fejlen med navigationslisten :)

Forresten mht. noten, så er denne allerede noteret som fejl og vi er i gang med at fikse denne også :)

Tak for godt input og god dag.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)

Hej Channel6dk 
Jeg har fået en opdatering fra teknikken angående dette efterhånden ret gamle indlæg.

Vi har haft kig på en implementering af forslaget men vi har ikke fundet frem til en løsning der kan anvendes. Det er en rigtig krævende opgave hvis det skulle gøres muligt, at kunne gå tilbage til de tidligere posteringer som du på normalvis kan i posteringvinduet. 

Det ville være en krævende proces hvis systemet skulle gå ind og huske hvor du var nået til og det er ikke tiltænkt ind i det arbejdsflow som der er udarbejdet ved "ny postering fra indscannet" 
Vi kommer derfor ikke til, at implementere muligheden for, at kunne klikke tilbage på en postering når der arbejdes med "nye posteringer fra indscannet" 

Du kan derfor som du selv nævner enten vælge, at postere færdigt og bagefter rette posteringen - eller lukke posteringsvinduet, rette posteringen og herefter lave nye posteringer fra indscannet.

Jeg ændrer derfor indlægget til implementeres-ikke. Rigtig god dag og godt nytår smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)