forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

For mange museklik...

0
Vi diskuteret det sidst år i forbindelse med lanceringen af det nye e-conomic, men jeg kan ikke lade være med at rejse spørgsmålet igen.

E-conomic bliver bedre og bedre - alligevel står man mange gang ét sted i applikationen, og mangler at pille med noget et andet sted, som kræver at man forlader den opgave man p.t. har overblik over, og skifter tilbage til et andet vindue. Et eksempel er bankafstemning - her opdager man en fejl, der foreskriver, at man skal tilbage til kassekladen - så skal afstemningen lukkes...

Kunne det ikke være muligt - især i disse år hvor så mange har mulighed for større skærme eller også dobbelskærm, at arbejde i flere vinduer samtidigt - således at man kan se begge sider af samme problem, uden at skulle miste overblik over det man nu arbejder med?

Lignende ulogiskheder omfatter f.eks. at for at oprette en ny kassekladde, man skal over i indstillinger osv, fremfor at kun oprette direkte fra kassekladde siden?

Eller hvad med at have kontoplanen tilgængeligt - evt. som en sidebar, mens man arbejder it et andet funktionsvindue.

Jo, der findes "workarounds" for nogle af disse problemstillinger, men jeg mener, at e-conomic kunne indeholde disse muligheder uden workarounds.

En mulig forbedring kunne jo være, at man fra bankafstemning fra posterne i venstrekollonnen kunne klikke sig direkte til posteringsvinduet for den pågældende postering, således at man kunne hoppe ud, forestage sine ændringer, og hoppe tilbage til bankafstemning igen.

En anden idé kunne være en lille ikon i hver posteringslinie kassekladden, der bekræfter at en given post er afstemt i banken - således kunne man hurtigt finde frem til de poster, der evt. ikke er afstemt - en klik på ikonet kunne bring en frem til bankafstemning, i rette bankkonto og måned?

:)
spurgt 16 Feb, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af channel6dk (2,190 points)
status opdateret 6 Jan, 2017 af Andreas Polk

2 Svar

Hej Adrian

Mange tak for dit indlæg og det er altid i orden at bringe gamle emner på banen igen.smiley
Efter bankafstemningen har fået nyt design og ikke længere er i pop op, har vi modtaget mange henvendelser omkring dette. Derfor har vi også arbejdet videre på dette på baggrund af henvendelserne og her i løbet af 1. halvår 2015, der vil det blive muligt at arbejde med bankafstemningen i pop op.

Ønsker du, at komme hurtigt rundt i systemet, så kan du anvende vores "Quick search", som du måske er blevet introduceret for. Med denne kan du hurtigt komme rundt i systemet ved at trykke punktum, det er den løsning der vil hjælpe dig med ikke at skulle bruge så mange musseklik.

Jeg håber ovenstående nyhed omkring bankafstemningen og løsningsforslaget i forhold til genrelt færre musseklik vil hjælpe dig videre.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Mar, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Hej Adrian
Jeg er i gang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg her på vores forum og fandt her dette som jeg kan se vi ikke har givet en opdatering side Marts 2015.

Som min kollega Camilla nævnte så blev der arbejdet på, at lave en mulighed for, at kunne vise bankafstemningen i pop-up således du nemt kunne til lave din bankafstemning og hurtigt gå i kassekladden uden, at skulle lukke bankafstemningen ned.

Dette er som du nok har oplevet blevet implementeret og er muligt ved, at trykke på de to små firkanter i højre hjørne i bankafstemningen.

Du nævner også ønsket om, at have kontoplanen vist i en side - jeg er ikke helt sikker på, at jeg helt består behovet og anvendelsen ved det. Det kan også være, at det har ændret sig de sidste 2 år.
Det er muligt, at eksportere kontoplanen til excel også have den fil åbne.

Jeg vælger, at ændre indlægget til gennemført da du især nævner bankafstemningen og her er der sket meget siden vi lavede muligheden for, at vise det i pop-up igen.
Du er mere end velkommen til, at komme med yderligere forslag - gerne som nye indlæg.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 6 Jan, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”