forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indlæsning af afdelingskoder

0
Hej support,

Jeg har 2 selskaber der bruger ens afdelingskoder, nu har jeg manuelt tastet det ind på et af selskaberne og så forventede jeg selvfølgelig, at jeg bare kunne indlæse disse ind i det andet selskab - Men dette er ikke muligt, jeg håber derfor det er noget i vil lave så det fremadrettet er muligt at indlæse afdelingskoder, på samme måde som man indlæser data til kladder.

 

På forhånd tak!

 

Mvh

Mikael
spurgt 16 Feb, 2015 i Forslag » Import og eksport af data af Mikael-Nielsen (120 points)
status opdateret 5 Mar, 2015 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Mikael.

Tak for dit indlæg.

Jeg har siddet og kigget lidt på dit forslag, og prøvet at se hvordan det lige skulle kunne lade sig gøre, og lave denne funktion. For det er sådan at når man indlæser en kontoplan, så gøres det én gang, og man har ikke mulighed for senere hen at opdatere noget i den, men blot indlæse nye konti. Og alt hvad man gerne vil have ændret/tilføjet, det skal gøres manuelt, ved at redigere de enkelte konti.

Så måden importen er opbygget på herinde, gør at det ikke på nogen måde vil være muligt at få denne funktion. Så derfor er jeg desværre nød til at afvise dette ønske, og de ønskede afdelingskoder skal ligges på manuelt.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 5 Mar, 2015 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”