forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kan ikke se hele Aktivitet/Beskrivelse

+1

Tidsregistrenter kan ikke se hele Aktivitet/Beskrivelse hvis den er længere end et vist antal tegn, den eneste metode en tidsregistren kan se hele Aktivitet/Beskrivelse er at kopiere den pågældene registreing og derved editere det - og efterfølgende er man nød til at huske at slette den kopierede registrering for at undgå dobbelregistrering.

Kan i tilføje en funktion der gør at når musen "hoover" over Aktivitet/Beskrivelse så ses hele Aktivitet/Beskrivelsen?

spurgt 16 Feb, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af paturaj (130 points)
status opdateret 12 Mar, 2015 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Paturaj.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se, at når du står inde på en tidsregistrering, og man skriver en lang tekst i feltet "Aktivitet/Beskrivelse", og gemmer den, så viser den kun noget af testen på linjen. Hvis man så gerne vil se hele teksten, så skal man ud og redigere den. Men lige så snart man har godkendt den, så kan du ikke redigere den mere, og er derfor nød til at sige "kopiér", se den også trykke "Annullér".

Jeg kan godt se, at det ville være smart hvis man holdte musen over, også kunne man se hele teksten. Men dette er ikke et princip/funktion vi har i e-conomic, så derfor vil det ikke være muligt at lave det sådan.

Så derfor vil det på nuværende tidspunkt, ikke være noget der kommer, og måden at se det på vil være som du gør i dag.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 12 Mar, 2015 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
Hej.

Jeg ved godt, at det er lang tid siden, dette indlæg er skrevet i forum, og man har valgt at lægge det under implementeres ikke. Alligevel har jeg valgt at skrive en kommentar.

Jeg er helt enig i, at det er rigtig irriterende, at man ikke kan se hele beskrivelsen.

Så vidt jeg har forstået, er den funktion der efterlyses, samme funktion som bruges under forum. Hvis man ikke kan se hele teksten, kan man placere musen i overskriften, og så vises resten af teksten. Så e-conomic bruger selv funktionen. Kunne man så ikke gøre det lidt nemmere for os brugere, så vi får samme mulighed under beskrivelse ved tidsregistrering?
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”