Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dato for levering på samlefaktura

0
Hej

 

Når vi samler ugens leveringer på 1 faktura står der fint ordrenummer for hver levering men desværre er den efterfølgende dato for ordren den dato ordren er oprettet og ikke den dag den er leveret. Dette er til stor gene for kunderne som ofte ringer og ikke kan forstå den dato, der står på fakturaen.

 

Kan I rette således dato tages fra leveringsdatofeltet istedet eller give mulighed for under design selv at sammensætte linien af diverse autotekster som flere andre steder?
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒
Kan det virkelig tage en måned blot at svare på et spørgsmål og endnu mere at rette noget, der tager 5 minutter for en programmør? Det er altså blot at hente data fra et andet felt under generering af teksten.

Det er ret belastende at man manuelt skal rette datoen til det korrekte

1 Svar

Hej SMS

Mange tak for dit indlæg og undskylder, at du først hører her fra nu.
Årsagen til, at den tager ordredatoen med er den opbygning og tankegang der ligger i e-conomic - den refererer til ordredatoen på samme måde, som en faktura henvender sig til fakturadatoen.

Det vil derfor desværre ikke være en ændring vi går ind og laver da vi her vil gå ind og ændre på hele tankegangen og for kunder der benytter det på den måde, som det kører nu og det kan skabe udfordringer. Det vi derfor også går ind og kigger på er efterspørgslen efter netop dette og da jeg ikke tidligere har hørt omkring netop dette, så vil du skulle gå ind og ændre det manuelt, som du gør det på nuværende tidspunkt.

Selvom det ikke bliver implementeret nu, skal du alligevel have mange tak for dit indlæg og engagement her på forum.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla

Jeg forstår fint noget af dit svar men resten af det er udenomssnak. Det jeg beder om findes allerede og I bruger det i samme funktion. Jeg er helt med på at det er ordrenummer, der styrer flyttefunktionen og denne er tilknyttet en oprettelsesdato. MEEEEEN I sammensætter i forvejen linjen på fakturaen med ordrenummer xxxx "af" som tekst efterfulgt af datoen for oprettelsen. og dertil kommer at I så sandelig også lige fletter LEVERINGSOVERSKRIFTEN ind i samme linie, så hvorfor er det så svært at slutte af med leveringdatoen. Det er jo blot at sætte feltnavnet ind i den linie, der genererer teksten på den fakturalinje. Det tager ikke en gang en af Jeres programmører 1 minut. (desuden er leveringsdatoen væsentlig mere brugbar end overskriften på leveringen for os)

Men jeg må jo acceptere at I ikke ønsker at fortage denne lille ændring som virkelig giver os en stor fordel i dagligdagen for både os og vores kunder.

Herunder kan du se hvordan det ser ud idag, generet automatisk:

Ordre 3073 af 09.03.15: Vi leverer kl 11

Herunder hvordan den lette løsning kunne se ud:

Ordre 3073 af 09.03.15: Vi leverer kl 11: Leveringsdato 10.03.15

Med venlig hilsen

Peter, Gourmet Catering