Ulogiskheder i postering til kassekladde

+1
Jeg har i weekenden arbejdet meget med kassekladder - ved at importere fra indskannet og derefter at postere - og har konstateret følgende ulogiskheder i e-conomic's funktionalitet...

Når man importerer fra indskannet, følger notatet med - det er fint. Men når man har posteret, hvis man så går ind og redigerer, så får man samme vindue - dengang uden notatet. Notatet kan fortsat ses, hvis man klikker på "se bilag" i kassekladden - men hvis man gerne vil se notatet, mens man er i posteringsvinduet, så er den væk. Ulogisk (IMHO) Lad dog notatet følger bilaget - det kunne jo være, at notatet indeholder noget vigtigt til den bogholder eller revisor, der skal kontrollere ens posteringer - før de bogføres - eller for den sags skyld, efter!

Jeg har også bemærket, at notatet, der dannes under bilagimport fra bilagets filnavn, er nu udelukkende omsat til et notat med små bogstaver - uagtet at brugeren måske nøjsommeligt har anvendt en blanding af store og små bogstaver, for at gøre notatet let læseligt/forståligt. Kigger jeg på arkiveret bilag fra 2013, kan jeg se, at dengang man indført notatfuktionen, fik man et notat med præcis den bogstavsammensætning man havde valgt mens man navngav filerne. Hvad kan dette tilbageskridt skyldes?

Har man et bilag, med tryk helt ud til kanten - f.eks, et afsnit af et Betalingsserviceoversigt - så dækker e-conomic's bilagknapper vigtige dele af teksten - f.eks. betalingsdato - kan disse knapper - også dem for at vælge pdf siderne - ikke flyttes til udenfor dokumentområdet? (Havde jeg kunnet læse min notat jfr. ovenstående, vil dette ikke havde været så irriterende :)

Mens jeg mærker mange steder i economic en mærkbar hastighedsforbedring sammelignet med for et år siden, synes jeg at reaktionstiden med redigering af posteringer er utilladelig langt - alst - fra jeg har redigeret og tastet Gem går der typisk mellem 20 og 35 sekunder før e-conomic springer i livet. Og med så mange bilag at postere, er livet, som bekendt, alt for kort. :)

Når man klikker på "Modkonto" vinduet - for eks. for at vælge et alternativ bankkonto - så får man en rullemenu af samtlige konti - helt fra toppen af kontoplanen. Vil det ikke være mere logisk, hvis rullemenuen åbnede med den aktuelle indtastede kononummer - ud fra devise, at jeg gætter på at de fleste har brug ved denne knap for adgang til et meget nærliggende kontonummer?

Og som jeg har skrevet i en anden post - vil det være dejligt (nyttigt) hvis man fra posteringsvinduet kunne trække et bilag fra enten ubehandlet eller én af arkivfolderne. Som udgangspunkt opretter jeg kasseladden udefra indskannet, hvorfor de fleste bilag allerede er tilknyttede - men af og til så mangler man et enkelte tillægsbilag, som kunne være fint, hvis man kun hente den uden videre, mens man arbejder i posteringsvinduet.

På forhånd et forhåbningsfuld tak :)

mvh/Adrian
lukket
i Forslag » Andet af (2.2k points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Adrian,

Først og fremmest tak for dit input!

Du har ret i, at brugen af Ubehandlede kontra 'direkte overførsel' er temmelig inkonsistent - nogle steder kan man kun det ene, andre kun det andet. Vi er derfor også ved at se på at få dette 'konsolideret' - jeg har endnu ikke nogen præcis tidshorisont på det, men dét oplæg, jeg har set indtil videre, er i hvert fald noget af et syvmileskridt :-)

At filnavne nu laves til små bogstaver, er desværre en utilsigtet sideeffekt af en nylig teknisk ændring i håndteringen af selve overførslen. Og som sådan bestemt en fejl - dét får vi rettet i løbet af den kommende uge.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har oplevet forbedringer i hastigheden. Desværre har mange oplevet det modsatte, hvorfor vi har meget fokus på dette - i hvilken forbindelse der allerede er sket forbedringer, mens andre er lige om hjørnet.

Uanset hvad, så er det i hvert fald ikke rimeligt, at det skal tage 20 sekunder eller mere, fra du gemmer en postering, til du kan komme videre. Du må meget gerne kontakte vores support på info@e-conomic.dk angående dette - så vil de hjælpe med at komme til bunds i, hvad der kan afstedkomme dette for netop dig, så vores teknikere kan finde en løsning.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
valgt som bedste svar af