Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Ny App: Avance ud fra intervalinddelte købspriser (prøv gratis)

0
Wired ERP er til dig, der har et omfattende varekartotek i e-conomic, og som har brug for at optimere dine avancer. Wired ERP kan opsætte intervaller baseret på købspriser og sætte avancen for varer i hvert interval. Du kan eksempelvis angive, at alle varer med en købspris mellem 0 og 10 kr. skal have en avance på 80%, og at alle varer med en købspris mellem 10 og 100 kr. skal have en avance på 50%. Intervallerne kan angives meget fleksibelt, og Wired ERP hjælper med at sikre, at alle pris-intervaller dækkes ind.
 
Hvis du har varer, hvis avance følger et andet regelsæt, kan du inkludere dem som særregler. Endeligt kan du også angive undtagelser. Undtagelser omfatter varer, som Wired ERP ikke slet ikke skal redigere avancen på. Særregler og undtagelser kan specificeres via enkelte varenumre eller via varegrupper. Hvis du angiver en varegruppe, omfattes alle varer i denne varegruppe.
 
For at lette overblikket, kan Wired ERP hente navnene på varer og varegrupper fra e-conomic, så din prisplan også giver mening for dig, når du kigger på den 6 måneder senere.
 
Du kan prøve Wired ERP gratis her: wirederp.dk
i Spørgsmål » Andet af (500 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.