Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




12 mdr´s balancer til budget

+1
Det ville være rigtig dejligt at kunne lave en udskrift med saldobalance for 12 mdr. (eller bare 6) ved siden af hinanden kolonnevis. Lige til at læse ud i Excel til videre brug for virksomhedens budgetarbejde.

Hilsen Lisbeth
i Forslag » Andet af (230 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lisbeth

Mange tak for dit indlægsmiley
Vi har før haft denne debat op herinde på forum og internt omkring 12 måneders balance i e-conomic og som tidligere, så vil dette desværre ikke blive implementeret e-conomic.

Den rapport du ønsker kan du få, ved at få vist hver enkelt måned i Excel, og efterfølgende slå dem sammen.
Ved godt det ikke er den ønskede optimale løsning, men det er muligt. Derfor en af årsagerne til, at dette ikke er en mulighed der vil komme.
Vi går også ind og kigger på hvad der er til størst fordel for vores kunder og når vi kigger på efterspørgslen efter dette og det work around der er, så er der andre funktioner vi har valgt, at gå ind og prioritere.

Jeg håber dette kan hjælpe dig videre og endnu engang mange tak for dit indlægsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)