Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Balance med flere perioder

0
Jeg har brug for at kunne udskrive en saldobalance, som viser periodens tal sammenlignet med sidste år og samtidig viser årets tal sammenlignet med sidste år. Hvorfor er dette ikke muligt? I min hverdag er det vigtigt for mig at jeg kan give kunden en balance hvor han kan se udviklingen.

F.eks.:
Der er foretaget bogføring af 2. kvartal 2012 hvor resultatet er væsentligt dårligere end 2. kvartal 2011. Men samtidig er resultatet for 1. halvår 2012 væsentligt bedre end 1. halvår 2011. Dette ville jeg gerne kunne vise kunden uden jeg skal sende 2 balacer, som jeg ved vil forvirre mere end det ville gavne.

Kunne man under balancer lave en saldobalance med flere perioder?
lukket
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Maria,

Tak for dit forslag.

Jeg forstår ønsket om at sammenligne tal og flere perioder på samme tid, og kun lave en enkelt rapport. Det er et ønske vi får en gang i mellem, men typisk af forskellige art, forskellige sammenligninger, forskellige rapporter mv.. Vi har imidlertidig den tanke, at vi mener der er nok felter i vores rapporter, hvorfor vi ikke ønsker at gøre det mere avanceret end det allerede er. Det er noget af en balancegang, at balancere mellem funktionalitet og nemt at bruge.

Derfor vil jeg afvise dit forslag, og henvise dig til, at du kan tage rapporten 2 gange, og hertil sige Vis i Excel. I Excel vil jeg så ligge de 2 rapporter sammen, udskrive dem, og give dem til kunden så han kun har en enkelt rapport han skal tage stilling til - som jeg faktisk synes er en rigtig god ide - så nemt for kunden som muligt.

Jeg håber det var svar på dit forslag, og skulle der være det mindste, må du meget gerne hive fat i mig.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af