Bogstaver i kundenummer

+1
Vi er en virksomhed, som også handler med udenlandske kunder. - I den forbindelse ønsker vi en nem måde, at håndtere vores kundenumre, og vil derfor gerne anvende bogstaver i kundenumrene

 

F.eks

 

DK99927374
SE73873193
NO12731834
EN28383498

 

Dette er ikke muligt, men det er hermed givet videre som et forslag til at forbedre systemet.

Hvorfor kan det i øvrigt ikke lade sig gøre, umiddelbart ville jeg tro det må være en mindre ting at implementere?
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af
Jeg kunne også godt bruge det! Vi har en kunde, som i dag kører en Web løsning med Nets om opkrævning af kontingenter. Kunderne her, er oprettet med bogstaver i. Vi ville godt kunne overføre alle kundenumrene/dataene til e-conomic, og undgå at alle 81 betalere skal tilmeldes BetalingsService igen, hvis det var muligt at oprette alle kunder med samme kundenr (altså indeholdende bogstaver) i e-conomic, men så længe det ikke er muligt, kommer vi ikke til at anvende e-conomics løsning med at eksportere og importere filer til og fra Nets.

1 Svar

Hej Neua 

Mange tak for dit indlægsmiley
Vi har tidligere haft dette oppe, at vende på vores forum og har i den forbindelse været inde og tage stilling til, hvorfor vi vælger at anvende numeriske kundenumre. 

Der ligger nogle tekniske udfordringer, selvom det umiddelbart lyder nemt, ved at går ind og ændre systemet til, at anvende alfabetiske nummerserier og i forhold til den efterspørgsel der er efter netop dette, så er det på nuværende tidspunkt ikke en ændring vi vil gå ind og lave. 

Jeg vil alligevel sige dig tak for, at du bringer dette op så vi er opmærksomme på det og kan vi se en større efterspørgsel efter netop dette, så kan vi gå ind og genoverveje det. 

 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)