Sammenlægning af fakturalinjer

0
Idet den overførte tid på fakturaen, kun kan sorteres på linjer efter aktivitet og timepris, ville det være en fordel, at kunne sammenlægge de oprettede fakturalinjer, idet det bliver meget omstændigt at skulle udregne det totale antal timer for fx 2 linjer, manuelt anføre antallet af timer, for derefter at slette den overskydende linje og til sidst gå ind og udligne de slettede timer, som manuelt er anført på den samlede linje.

Der findes muligheden, for at ”samle på én linje”, men her udregnes den samlede pris og antallet af timer bliver automatisk lavet om til 1, i stedet for den samlede sum af registrerede timer. Hvis bare antallet af timer blev anført som summen af de sammenlagte registreringer (som er det, der sker når man sorterer pr. aktivitet, så det kan jo sagtens lade sig gøre…), så ville denne funktion alene gøre faktureringen 100 gange mere effektiv, for os, der reelt kun har en enkelt "vare" at fakturere, men registrerer på forskellige aktiviteter af hensyn til et evt. senere behov for specificering.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Rikke

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg har været inde og teste lidt forskelligt i systemet og jeg kan godt se at der ikke er nogle muligheder for, at få det samlet på en linje med det korrekte antal timer.

Jeg vil derfor gerne tage dette med videre til vores forum møde, så vil det blive vurderet. Når vi har haft det oppe at vende på mødet vil jeg opdatere indlægget, så du ved om det vil blive en del af systemet eller ej.

Endnu engang mange tak for dit forslagsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Rikke
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores tidligere indlæg som vi ikke har fået opdateret.
For det første vil jeg gerne undskylde for, at vi ikke har givet en opdatering. 
 

Jeg har forsøgt, at teste lidt af de scenarier du beskriver og det er sådan hvis i vælger alt samlet på en linje så vil den skrive 1 i antal - dette er fordi, at så er det en totalpris og derfor vises "time priser" ikke når det hele er samlet på en linje.

I tilfælde hvor der f.eks. er mange forskellige timepriser og systemet så skulle beregne et "gennemsnitlig timepris" vurderer vi det næppe vil være særligt fordelagtigt, at vise på fakturaen. Derfor vil vi ikke gå ind og ændrer på funktion "samlet linje" 

Det kommer lidt an på hvordan jeres opsætning er hvor tæt vi kan komme på, at give jer den linje som i ønsker.
Hvis i har samme timepriser uanset hvem og hvad der laver noget på projektet - sammenholdt med, at jeres aktiviteter ligger i samme aktivitetsgruppe så kan du ved, at overføre "en linje på aktivitetsgruppe" og du vælger, at det skal specificeres på " pr salgspris"  så hvis alle timer er med samme salgspris vil du får en linie med totalt antal timer.

Det kunne også være, at hvis jeres medarbejdere var oprettet i samme medarbejdergruppe - så kan i anvende "en linje pr. medarbejdergruppe" 
Det er som jeg ser det, det tætteste vi kommer på, at kunne give jer denne ønskede specificering.
 

Det er ikke en forbedring der ligger i planen, at vi skal arbejde videre på og derfor håber jeg, at ovenstående kan bruges til, at gøre det nemmere for jer.
For god ordens skyld så ændrer jeg indlægget til "implementeres-ikke" så vi har overblikket.
 

Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)