Periodisering af abonnementer (og ratebetalinger)

0

Hej E-conomic

 

Jeres systen periodiserer desværre ikke abonnementer og det gør, at mine kunders revisorer skal gøre det (eller rettere burde gøre det). Det er et krav at et firma periodiser inden for regnskabsåret - også ved abonnementerne, som jo ikke nødvendig afholder sig til at blive inden for et regnskabsår. Abonnementer kan jo godt køre hen over regnskabets år, men E-conomc bogfører blot det hele ind i det aktuelle regnskabsår. Og det dur ikke, hvis du spørger SKAT. Og der dur heller ikke, når firmaet skal værdisættes. Det giver nemlig et misvisende billede.

 

Det koster derfor ekstra timer hos revisoren at få det klaret og det er unødvendigt, når nu E-conomic med allerstørste lethed kunne gøre det. Det handler bare om, at systemet splitter abonnements-perioden op og periodiserer det ind, så periode-opdelingen følger regnskabsåret. 

 

Jeres abonnements system bruges også af mine kunder til ratebetalinger (abonnement med predefineret ophør). Og der er det også relevant.


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 6 Feb, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Jens Kirk (7,980 points)
gen-kategoriseret 3 Mar, 2015 af Camilla Jesswein

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens,

Tillægsmodulet Periodisering muliggør periodisering af både køb og salg - og for salgs vedkommende både 'manuelle' fakturaer og abonnementsfakturaer.

Med begge moduler aktiveret er det selvfølgelig også muligt at sætte det op, så abonnementsfakturaer automatisk periodiseres hen over de enkelte abonnementers perioder.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 6 Feb, 2015 Spørgsmål af Christian Estrup (20,270 points)
valgt som bedste svar 25 Feb, 2015 af Jens Kirk