Bedre oversigt over varebevægelser

+2
Det er en halv løsning at man kun kan se varebevægelser som har finansiel betydning og ikke f.eks. Lagerflytninger.

Vi har 7 lokationer og et hav af varer og det er håbløst at man ikke kan se bevægelser lagrene imellem.

Vil i ikke godt tage jeres lagermodul lidt mere seriøst? Vi betaler for det hver måned. I har endda nu sat prisen op for at bruge e-conomic - men viser ingen intentioner om at levere et bedre produkt.
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (610 points)
lukket af
Hej Kasper.
Bliv ved med at presse. Vi sidder fortsat mange, plus dem, der har opgivet at slå i dynen, der river os i de få tilbageblevne hår, fordi vi ikke kan vække toppen af hierarkiet.
Hej Erik,
Jeg overvejer at skifte system, da jeg ikke synes at e-conomic tager lagermodulet seriøst nok. Det virker til at de kun henvender sig til små virksomheder eller virksomheder uden lagerstyringsbehov.
Det er sådan set også ok - jeg ville bare ønske at jeg havde vidst det noget før.
I december brugte vi over en uge på status fordi der er så mange fejl og mangler i systemet. Bl.a. at systemet nogle gange selv sletter lokationen når man lagerregulerer.
Skift. Jeg har været i dialog med e-conomic så mange gange vedr. lagermodulet, så du kan nok ikke finde et væsentligt kritikpunkt, jeg ikke er stødt på. De er stort set umulige at flytte. Enten har de ikke den faglige kompetence, eller vi støder på e-conomics visioner eller mangel på samme.
Jeg har ofte ondt af nogle af frontmedarbejderne, der må kæmpe en daglig kamp i området mellem det professionelle marked og e-conomic`s(Den øverste ledelses) manglende forståelse for samme markeds behov.

3 Svar

Hej Kasper

Mange tak for dit indlæg.
Det er helt korrekt, at der ikke lagres en rapport der viser dine lagerflyt dette er en beslutning taget på baggrund af, at de ikke har nogen finansiel påvirkning på samme måde, som når du danner en ny primo ved afslutning af regnskabsår og heller ikke denne udskift gemmes.

Når det er sagt så er jeg rigtig interesseret i, at få en lidt dybere forklaring på, hvorfor det er nødvendigt at skulle fremfinde et tidligere lagerflyt. Dette giver, for os herinde og ikke mindst vores teknikkere, en god indikation af hvorfor at det vil give rigtig god mening, at dette bliver lagret i systemet.

Det er korrekt, at e-conomics lagermodul henvender sig til handelsvirksomheder og derfor er der også nogle begrænsninger i forhold til funktionaliteten. Det er vi opmærksomme på herinde og et valg vi har taget i forhold til hvad største delen af vores kunder bruger modulet til.
Fungere vores lager desværre ikke for dig og kan du ikke benytte dig af nogle af de lager integrationspartnere vi har, så er det ærlig snak omkring at du ikke vil kunne anvende vores lager modul, som ønsket. 

Jeg håber at hører fra dig vedr. ovenstående så jeg kan få et indblik i det og gå videre med det.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla,

Vi bruger det især ifbm. med fejlsøgninger osv. Når vi har 7 lokationer ville det være et genialt værktøj for os. Det burde umiddelbart ikke være så svært at lave en funktion hvor vi kan trække en rapport over varebevægelser på et givent varenummer.

Hej Kasper

Mange tak for din forklaring smiley
Jeg vil rigtig gerne tage det med videre til vores møde, uden at jeg tør love noget - så vil vores teknikkere også komme med ind over og det vil blive vurderet i forhold til det tekniske aspekt.

Du skal endnu engang have mange tak for dit forslag og vil opdatere indlægget herinde, når vi har haft det oppe, at vende. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Kasper

Som Camilla nævnte havde vi dette forslag med på vores seneste prioriteringsmøde.
Her snakkede vi om hvorvidt vi kan arbejde med at give en bedre historik, særligt når der anvendes lokationer i lagermodulet.

I støbeskeen har vi allerede en ny feature i udvikling der vil tilføje en Pr. dato på rapporten "Lageroptælling". Denne rapport kan fordele både pr. lokation og pr. varianter, så med en pr. dato på denne rapport, så vil det være muligt at se de historiske beholdninger på diverse lokationer/varianter.

Jeg vil høre hvorvidt du føler at ovenstående feature ville være i stand til at hjælpe dig på vej ifht. blandt andet status mv.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)