Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udtræk posteringer

0
Hej

 

Som revisor udlæser vi kundens posteteringer, og skal have dem importeret i det regnskabssytemt vi bruger til udarbejdelse af regnskaber.

Det vil være en rigtig stor hjælp for os, hvis det kunne være muligt at udlæse posteringerne såldes der fremkom en ekstrakolonne hvor kun momsbeløbene fremgår.

De skal også ligesom nu være med i kolonnen med de øvrige posteringer.

Er det muligt at vi i fremtiden kan udlæse posteringer med momsbeløb i særskilt kolonne.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej kmp

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se, at skal du bruge data til et andet regnskabssystem hvor du skal angive momsen særskilt, så giver det udfordringer, da denne kolonne ikke fremkommer i eksporten af posteringer.

I forhold til, at holde udskriften af data så overskuelig, som mulig og at der ikke opstår forvirring omkring hvilke beløbskolonner det er, da den både vil skulle have beløbet inkl. moms, beløbet uden moms og så efterfølgende momsbeløbet, der skal vælges så er der taget beslutning om. Derfor, er det valgt at det kun er beløbskolonnen og momskoden, der skal repræsenteres.
Vi går selvfølgelig ind og gør filen så informativ, som muligt og hvor stor efterspørgsel der er efter netop denne kolonne og på nuværende tidspunkt der vil du selv manuelt skulle gå ind og oprette kolonnen for momsbeløb. 

På nuværende tidspunkt vil dit forslag ikke blive implementeret i systemet, det skal dog siges at oplever vi i større efterspørgsel så går vi ind og genovervejer det.smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)