Ændring af rækkefølge i fakturalinjer

0
Det ville være en stor hjælp, hvis man kunne ændre rækkefølgen på felterne ved indtastning af fakturalinjer, ligesom man kan i kassekladden.

Hvis man kun har et generelt varenr. og ikke et varenr. for hver vare (og dermed ikke har en enhedsangivelse pr. vare), skal man indtaste i denne rækkefølge: stk, pris, enhed.

Det vil være mere naturligt om man kunne ændre rækkefølgen, så enhed kunne komme imellem stk og pris.

På den måde vil det være mere naturligt at taste f.eks. 10 stk a kr. 150,-.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hanne

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se, at i situationer hvor du anvender en generel vare og alle oplysninger på denne kan svinge, så kan der være et behov for, at rækkefølgen kan individualiseres.

Når vi går ind og kigger lidt nærmere på det, så er opsætningen tiltænkt, at du har oprettet varen direkte med alle oplysningerne i dit varekartotek, og det derfor er begrænset hvad der skal ind og tilrettes og med TAB kan du hurtigt komme rundt i oprettelsen. Derudover så kigger vi også på hvilken rækkefølge der er størst efterspørgsel efter og hensigtsmæssig i forhold til den ændring der ville skulle laves.

På nuværende tidspunkt vil dette desværre ikke blive en ændring i systemet. Ser vi der kommer en større efterspørgsel efter det, så går vi ind og kigger på det igen.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)