forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kontoudtog uden at være en rykker

0
Er det bare mig der ikke har fundet fidusen her eller er det virkelig korrekt, at man ikke kan bruge Kontoudtog som et almindeligt kontoudtog, der viser åbne, men  ikke nødvendigvis forfaldne poster. Mange kunder efterspørger den service ved årsafsltutning og så er det noget uprofessionelt at sende det med en decideret rykker tekst i toppen.
spurgt 31 Jan, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Hartig (120 points)
status opdateret 5 Feb, 2015 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Hartig

Mange tak for dit indlæg smiley
Hvor er det godt du stiller dette spørgsmål, du kan nemlig sagtens sende et helt almindeligt kontoudtog inde fra e-conomic ud til dine kunder.
Dette gør du ved, at gå i rapporter-->kunder-->kundekontokort. Herinde opstiller du søgekriterierne og kan vælge, at sætte flueben i f.eks. "vis kun åbne".
Det eneste du ikke må sætte flueben i, ønsker du at få en udskrift til din kunde, er "medtag kladdeposteringer" hvis du gør dette får du ikke ikoner til højre hvor du kan sende og få vist fakturaen.

Jeg håber ovenstående svar giver dig det ønskede smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Feb, 2015 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”