Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indscanning / TIDSDRÆBER

0
I må rette mig hvis jeg tager fejler eller skriver som grundet uvidenhed.

Jeg har i lang tid undret mig over måden hvorpå indscanningsmodulet virker.

For mig er det utroligt tidskrævende når jeg vil "flytte" på indscannede bilag jf. nedenstående;

Hvis jeg vil flytte noget op (under "ubehandlede"), så skal jeg klikke "op" eller "ned" på det specifikke bilag, vente på load-time, den hopper op i toppen, jeg scroller ned til næste der skal flyttes (og det er endnu værre hvis jeg bare skal rykke den én tand op..)

Det ville give så meget mere mening hvis man kunne flytte rundt på det med musen "drag and drop" som det passede.

------------------------------

Ydermere er det endnu ikke lykkedes mig at finde en smart måde at bogføre indscannede bilag hvis jeg i samme omgang gerne vil importere kontoudtoget som jeg normalt vælger at gøre for at spare tid.

Er jeg den eneste med den problemstilling?

 

Patrick Vinding Olesen
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af
Jeg er fuldstændig enig. For et år siden forsøgte jeg også¨med lidt input. Men der sker jo ikke noget. Bare e-conomic ville lave et professionelt forum, så kunne det blive meget bedre, men det vil de ikke.  
Hvis du med kontoudtog mener bank-kontoudtog, så er det nemt at rationalisere. Skriv lige, hvad du mener!
Nej det ser desværre ikke ud til at være noget de vægter højt, selvom andre spillere på markedet er i fuld gang med at overhale dem på netop det felt..

Min problemstilling:
Jeg plejer at importere (bank)kontoudtoget efter at jeg har kørt det igennem en selvudviklet excel-skabelon således der er styr på de mest relevante ting; modkonto, bilagsnumre m.m.

Mit problem er at jeg ikke både kan importere et kontoudtog på en kunde der kører indscanningsmodulet da jeg ikke kan påføre indscannede bilag på en smart på til allerede oprettet posteringer.

Har du en løsning hertil Erik? =)

3 Svar

Hej

Nej, du er bestemt ikke ene - jeg bogfører for flere firmaer, der kun fordre systemet med indscannede bilag, og jeg er helt enig i at det er et sindsygt langsomt system at arbejde, især når man vil flytte bilag, som du også skriver.

Gid e-conomic ville gøre noget ved dette, for det sluger virkelig megen tid.

Jeg forstår ikke helt dit sidst punkt, men kan du ikke bare tilknytte kontoudtoget til din postering?

 

Bente K
Forslag af (160 points)
Jeg kom aldrig så langt, for det anede mig. Jeg begyndte med (print-scan) for så at købe et PDF som så viste sig at gemme filerne i skyen (og det er det der tager tiden)så nu synes jeg det kører rimeligt: Bruger et gratis program: Gemmer PDF/fra mail-faktura er i en mappe på skrivebordet. Ikke PDFer i en anden mappe som Word for senere at konvertere dem via det gratis program og gemme dem når de er konventeret i PDF-mappen. Så har jeg via den åbne mappe og den faktura jeg trækker ind hurtigt indtaster det der skal bruges, og hvis det var forkert bilag er det hurtigt at slette uden at jeg mister det til senere brug.Det synes jeg går mindst dobbelt så hurtigt som de første løsninger
Det lyder bestemt som en smart(ere) løsning!

Det burde måske bare ikke være nødvendigt at tilegne sig tredjepart software blot fordi E-conomic ikke har formået at løfte opgaven. Den kunne netop løses ved at lave arkivet/ubehandlede bilag til en drag and drop eller blot et åbent arkiv man hurtigt kunne søge i og vælge netop det bilag man ønsker.
Fuldstændig enig, man skulle kunne bruge alle dokumenter fra mapper i/så vel som udenfor e-conomic. Bare det snart kom.
Jeg har sendt mange forslag til e-conomic om indscanning, men jeg tror ikke, at de har som mål at effektivisere deres kunders dagligdag. E-conomics mål er at lave noget, der ser smart ud, uden at det nødvendigvis har et praktisk formål. Underligt,men sandt.
Men en ting må jeg medgive: Deres bankafstemning virker perfekt, og det bruger jeg hos alle mine kunder. Når dagens bankposteringer er overført til e-conomic, laver jeg en automatisk bankafstemning, og de tiloversblevne poster, f.eks. kundeindbetalinger og småudgifter, overfører jeg til de respektive kassekladder. Derefter tilknytter jeg de dertil hørende indskannede bilag, konterer og bogfører.
Fordelen ved at tilknytte bilag fra e-conomics indskanningsmodul, i forhold til at tilknytte fra skrivebordet eller en mappe på compjuteren, er, at man i e-conomic umiddelbart kan SE bilagene.
Men selve bilagshåndteringen i e-conomic er håbløs, og jeg orker ikke at sende et resume til dem over mine konkrete forslag. De er afgivet for længst.
Hej Patrick.

Tak for dit indlæg.

Jeg har kigget lidt på dit forslag, og kan sagtens se det ville give meningen, at have en drag and drop funktion under ubehandlet.

Vi er ved at kigge på hele indscanningensmodulet, så jeg vil tage dette forslag med videre til vores forum møde, hvor vi vil kigge videre på muligheden for at lave denne funktion.

Mht. dit andet spørgsmål, så kan jeg se der er andre bruger der nævner vores bankafstemning, har du prøvet den?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Christina Heckmann</strong></p> <p>     <strong>
Forslag af (13.4k points)
Hej Patrick
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle forum indlæg og faldt her over dette.

Det er efterhånden ret lang tid siden dette indlæg blev skrevet og vores indscanningsmodul er blevet opdateret og forbedre over flere omgange.
Derfor vurderer jeg, at dette indlæg ikke er helt reelt mere og fjerner derfor tagget "overvejes"

 

Hvis der fortsat er udfordringer eller forslag håber jeg, at i vil dele dem i et nyt indlæg her på vores forum.
Rigtig god weekend :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)