e-conomic fejl når man indtaster varer på f.eks faktura.

0
Jeg oplever konstant at e-conomic fejler når man har indtastet de første bogstaver i en varer og e-conomics foreslag kommer op f.eks 6 foreslag, så vælger man den varer man vil og så udfylder e-conomic ikke den valgte vares informationer ud i felterne, den står bare blank og man skal så trykke på søge knappen igen, og måske virker det næste gang, nogen gange fungerer det osse 1. gang. Men når man laver faktura med mange varerlinier er der rigtig mange unødvendige tryk pga. denne fejl.

Er der andre der oplever det samme? Jeg oplever problemet på både min iMac og min Macbook Pro

Lasse - me Casa
lukket med noten: Inaktivitet
i Forslag » Andet af (320 points)
lukket af

1 Svar

Hej Lasse

Mange tak for dit indlægsmiley
Hvor er det godt du skriver ind omkring dette, så vi kan finde en løsning på det, for helt sikkert søgningen skal komme frem første gang.
I denne forbindelse vil jeg meget gerne høre om du oplever det samme i forskellige browsere Safari, Mozilla Firefox og Goggle Chrome?
Når du oplever dette, har du i den forbindelse prøvet, at slette cookies. Disse kan nemlig godt ligge og drille i systemet og gøre, som du f.eks. oplever, at data ikke bliver hentet. Har du ikke prøvet, at slette cookies må du meget gerne prøve dette, samt se om fejlen opstår i forskellige browsere.

Virker intet, at ovenstående må du meget gerne kontakt mig på mail info@e-conomic.dk, så kan jeg få adgang til din aftale og komme med ind og teste det.

Ser frem til, at høre fra dig smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)