Informizely customer feedback surveys

Tålmodigheden er ved at være opbrugt.

0
Hej.

 

NU er tålmodigheden ved at være opbrugt, det seneste stykke tid har budt på utallige driftproblemer på E-conomic såsom, frysninger, utroligt langsom arbejdende og generelt forringelser i forhold til det gamle E-conomic, specielt ved Lagerstyring er der meget store udfordringer, generelt har E-conomic nogle gode funktioner, men disse bliver nu helt overskygget af at programmet er blevet alt for langsomt, og ja, vi har prøvet alle de forslag der er kommet, som kunne afhjælpe dette, men uden held. Hvad skal vi gøre.????
i Spørgsmål » Andet af (350 points)
status opdateret af
Kære OK Service

Helt enig - systemet er blevet ulideligt langsomt - fryser - står i staver - og når man så taster med en vis hastighed, forsvinder det indtastede.

Kom nu, e-conomic - prøv at redde den sidste rest af vores tillid til jer - den hænger i laser, men kan måske sys ?

Eller skal vi have endnu en gang sludder om hvor glade I er for vi skriver, at I er til for os og hvis vi bare vil maile vores helt specifikke problem - så skal det da nok bla.bla.bla - og har I forøvrigt set vores 'chat', 'fede features' og andre Face-book-vendinger.

Er der mon ikke en voksen til stede ? Eller bare én der nogensinde har prøvet at bogføre professionelt ?

HIlsen

Helle
hej ok.
alt er korrekt, systemet er ved at være umuligt, kan vi ikke få den gamle kassekladde tilbage. siderne fryser, momsen kan ikke printes og meget mere.
hilsner peter
Dejligt, at der endelig kommer andre kritikere. Men situationen er nok den, at de professionelle brugeres kritiske kommentarer ikke kommer op til overfladen, forstået på den måde, at toppen af virksomheden har en strategi, der ikke matcher problemerne.
Ja må sige at jeg engang var glad for E-conomic, men nu er det nøjagtigt som beskrevet, ufatteligt langsomt, fryser og roder rundt når man taster, og når man prøver chatten for hjælpe er det de samme sludder for en sladder standardsvar: slet cookies, prøv ny browser osv. Åbenbart standardsvar for at berolige kunden lidt, for faktum er jo nok at i har sejret jer selv ihjel og ikke kan finde ud af at have så mange kunder som i efterhånden har fået. Jeg vil dog ikke længere anbefale jer til nogen. Er RIGTIGT træt af bruge så lang tid på simpel fakturering!

4 Svar

Hej,

Jeg håber ikke jeres tålmodighed på denne tilbagemelding er brugt op - og at i hænger på lidt endnu.

Jeg kan forstå der er flere ting oppe og vende her - og jeg kan også forstå i allerede har været i kontakt med os. Jeg genkender en del af den feedback i har givet - desværre. Noget af det er "rent designmæssige" beslutninger - med de ting vi har ville med Ny e-conomic.

2 ting i forhold til hastighed:

1) Udviklingsafdelingen giver den lige et (ekstra) skud, i forhold til hvad der er langsomt, og hvad der kan laves bedre performes på.

2) Hvad der dog ikke er tiltænkt, er at det skulle være langsommere. Vi har tidligere lavet nogen hastighedstest, netop på baggrund af dette - meget uteoretisk og uekspertagtigt - men ved at sidde og bogføre XXX antal bilag. Vi konstaterede at "det nye e-conomic" var hurtigere. Vi konstaterede dog også, at det virkede/føltes som om det nye var langsommere, måske på baggrund af spinnere, skærmfarveskift, load og "smoothness".

Hæng på lidt endnu - så skal jeg nok undersøge nærmere. Og hvis i bliver for utålmodige: så skriv her eller på sek@e-conomic.com .

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Ah, så det 'føles' bare langsommere - ja, hvor dum kan man da være.

Kommer der noget hastighed eller ej ?? Og hvornår ??

Hilsen
Helle
Jeg er med på vognen over dem der er ved at få lange ... af ventetider i e-conomic, skærme der fryser, "ventetone", mistet indtastning hvis man er for hurtig - listen er lang, og tålmodigheden kort her midt i momsperioden - specielt indenfor normal arbejdstid.

Kan I ikke bare lukke op for det gamle design, der trods alt var noget hurtigere at arbejde i, mens I finder en løsning ?

Mh Susanne Røssell
Hej igen,

Ja mit 2-delte svar var nok ikke så klart. Jeg prøver igen :)

1) Vi giver hastighed noget øget opmærksomhed. Det er endnu for tidligt at sige hvad og hvor der kan gøres noget. Vi har dannet vores første erfaringer hvor vi tror der kan være noget at hente, men jeg vil ikke dele noget for tidligt. Jeg kan jo forstå, at tilliden (forståeligt) ikke er i top. Så jeg vil hellere love for lidt. Men misforstår mig ikke, vi tager det meget seriøst.

Susanne:
- Vi er et sted, hvor vi ikke længere kan give adgang til det gamle. Gammel logik bliver ikke vedligeholdt eller testet, og vil derfor virke dårligere end løsningen i dag.

Mvh
Steffen Ekelund
e-conomic
Jeg må desværre tilknytte mig samlingen af utilfredse brugere.
Har så samtidigt i dag fået en opringning om at i sætter priserne op.
Programmet fungerer efterhånden fint og har de features der er nødvendige, MEN det kører så langsomt at alt det smarte bliver langt overskygget af et ubrugeligt system der hænger konstant. Og jeg må sige at jeg synes det er hele tiden, uanset hvilket tidpunkt det bruges. Ved høj belastning midt på dagen kan man dog sommetider glemme at bruge programmet. Det går bare i stå!

E-conomic. Kom ind i kampen, og drop alle de smarte salgstaler om hvad i arbejder på skal blive bedre og smarteret og sørg for at det, der allerede er, kommer til at virke som det skal!
Vi er også med på vognen over dem der savner hastighed - vores tålmodighed er så slidt at vi har indledt en budrunde på at skifte over til Navision - der er simpelthen ALT for mange ting i Economic som stadig befinder sig på et Betaniveau -kan simpelthen ikke passe at vi i 2015 skal tale om at hastigheden er for langsom, eller at man skal kunne modtage elektroniske fakturaer i XML format fra en leverandør og det så ikke kan lade sig gøre når man kører med Lagermodulet......Så det er nu Economic i skal komme med en roadmap for udviklingen, ellers er vi ihvertfald væk!!

Vh
Landberg.dk
.... og så blev der meget stille fra e-conomic - kommer der hastighed - som Landberg.dk skriver, så burde det ikke være noget man taler om i 2015. Vi vil gerne have det gamle system tilbage, - Modal-vinduet tager hastigheden - og det holder altså ikke - programmeringsfejl!!

Jeg er også på vej væk - og tager over 100 klienter med mig. Hvad er det e-conomic vil ?

Hilsen
Helle

Pinafore regnskab
Lige en hurtig opfølgning. Der er ikke blevet stille. Jeg vil gerne svare, jeg vil dog sikre mig, at jeg kan svare mere fyldestgørende end jeg kan for nærværende.

Mvh
Steffen Ekelund
e-conomic
Ja, men så må man da håbe du når det - jeg er også på vej væk - og det er der mange andre, der også er.

Og jo, der ER blevet stille - vi får ikke svar - for alle jeres tårnhøje udviklingsomkostninger, har jo resulteret i et ubrugeligt system - og I aner ikke hvad I skal gøre - I er ikke dygtige nok.

Hilsen
Helle
Hej,

Hermed en opdatering på dette indlæg.

Angående hastigheden så har vi noget konkret og noget vi skal arbejde videre med. Generelt er der at sige, at dette med hastigheden og forbedringen heraf, at man må tage et skridt af gangen. Man må optimere det nærmeste man ser og arbejde med det, og det er først når det er optimeret, man finder ud af hvad næste skridt betyder. Derfor arbejder vi på flere niveauer, og har nu arbejdet os igennem noget - og vil fortsætte med at arbejde i denne retning. Ligesom når vi revidere regnskab. Først skal banken stemme, og så kan vi bagefter her konstatere "hvad der ikke stemmer".

Det konkrente er at der på onsdag i vores ugentlige markedspakke kommer 2 ting ud. Her følger en uteknisk forklaring. Det ene drejer sig om performance i kassekladde og oprettelse af den første nye postering, hver gang man går i kassekladden. Her har vi omskrevet noget kode, til at give en bedre performance og hastighed. Dette får betydning for de kunder der laver få posteringer af gangen, eller "hopper" mellem flere forskellige kladder, funktioner eller lign.. Det andet drejer sig om søgning i "sendt" post, hvor koden bag i programmet, testede mange ting, inden den rent faktisk viste søgeresultatet. Vi har nu nedbragt nogen af de ting den "tjekker" på, uden at gå på kompromis med søgeresultatet. Vi er ikke i tvivl om at førnævnte for en betydning. Det kan dog være svært at sige hvad det får af endelig betydning - men vi er ikke i tvivl om det er skridt i den rigtige retning. Flere skridt er på vej!

Vedrørende det vi skal arbejde videre med, så har vi nu et konkret bud på, hvad vi skal arbejde videre med, i forhold til det mere generelle billede. Vi har noget vi stærkt mistænker for at forudsage dette. Da det stadig er behæftet med en vis risiko, vil jeg ikke dele nærmere herom - men nærmere sige: Vi er på den, og opdatere så snart vi/jeg ved nærmere. Jeg kan endnu ikke sige noget omkring datoer.

@Landberg.dk

Generelt er jeg tilhænger af, at alt der kan behandles i forhold til hastighed skal behandles ens: Lige meget om det er funktionalitet eller load-time. Lige i dette tilfælde vil jeg dog ikke gøre det, da det andet der nævnes her, er netop Performance og hertil skal fokus være. I forhold til XML og lign. læsninger af filer har vi for nærværende ingen planer om at gå i kast hermed. Vi har flere APP's som måske/,måske ikke kan hjælpe hertil(fakturaboks, Ibistic eller lign.).

@ALLE

Med fare for at udfordre tålmodigheden endnu en gang. Så må i meget gerne dele steder, som i altid oplever udfordringer med. I må gerne skrive e-conomic generelt - og det kan jeg så vidt også forstå. I må meget gerne være meget konkrente, og grunden til det ekstra spørgsmål er, at jeg selv har lavet en liste over steder, og vil bare sikre mig, at jeg ikke har overset noget - som måske kan skabe input til videre udvikling.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Jamen Steffen - hvad er det du vil have os til ? Vi skal skrive om steder vi altid oplever problemer med - er I blevet helt gak-gak ? Vi er i den travleste tid på året - og så har vi da ikke tid til at lege stole-leg med e-conomic - der jo så åbenlyst ikke kan løse problemet - rend og hop!!! Kapitalfonden fik lov at lukke og slukke e-conomic og I vil åbenbart ikke bruge penge på kompetente medarbejdere - GIV OS TEJN TILBAGE!!!

Forhåbentligt snart farvel.
/helle
Hej Helle,
Tak for din opdatering.
Ovenstående skal ikke forstås som vi ikke arbejder med dette. Mere bare, at hvis du havde noget konkrente steder, vi kunne teste en ekstra gang, med de ting vi laver. Det er et tilbud, ikke et krav.
Du skal være velkommen til at skrive eksemplerne her eller på sek@e-conomic.com .

Mvh
Steffen Ekelund
e-conomic
jeg tilslutter mig 100% e-conomic køre lang som og er til tider nærmest ubrugelig, flere gange har jeg kontaktet supporten pr. tlf. men får at vide hver gang at det må være mit system for ingen andre har problemer. Så ser jeg så denne tråd :-(
vi har forsøgt med forskellige browsere forskellige computere og forskllige lokatoner med forskellige internet forbindelser.
E-conomic køre ad ******** til!!!!!!!!
eksempelvis tager mellem 5 til 10 sekunder når man står på en ny faktura og trykker tilføj kunde.

Hvad gør e-conomic så, hvad er deres svar og løsning....
joooo... de sætter priserne op....

fantastisk.....
Hej Allan,

Hvis du har mod på det, vil du ikke vælge mig som administrator på din aftale? Mit nummer er 251027, og jeg kan vælges til under "alle indstillinger" og "administratorer".

mvh
Steffen Ekelund
Lige en opfølgning herpå.

I forbindelse med markedspakken onsdag kom de 2 tidligere nævnte ting ud: Bedre performance når man går i kassekladden første gang og klikker på "Ny postering" samt performance når man søger i "Sendt".

Jeg er med på ovenstående ikke løser alt, men jeg håber det kan betragtes som et skridt i den rigtige retning. Vi arbejder videre med flere ting, indtil videre kan jeg løfte sløret for nedenstående, der er dog flere ting der kigges på(som lige nu og her, er sat til at blive lanceret om 1,5 uge):

- Performance i bogføringsbilledet: Load time(optimering af de data der går frem og tilbage i mellem din og vores forbindelse) samt bedre afvikling af hvis man begynder at indtaste data inden den eksempelvis har loadet kontonummeret

- Bedre performance i søgning af admins list (har en afsmittende effekt andre steder i programmet også)

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
trist læsning - jeg er også her inde i ny og næ. Det skal siges at jeg laver regnskab ca. 4 gange om måneden og om aftenen. Jeg har igen lige oplevet, at noget er ændret. Jeg har en fordelings skabelon jeg bruger med x antal linier - ikke alle linier bruges / udfyldes hver gang. Dette har aldrig været et problem - MEN nu ser jeg til min skræk, at jeg gud hjælpe mig får bogført de "ubrugte" linier i mit regnskab. Og skal sidde i BANKAFSTEMNINGS modulet og tage højde for en masse nuller. Det giver jo ingen mening.
Jeg må desværre tilslutte min skaren af utilfredse brugere. Jeg oplever ligeledes ekstrem lange ventetider, at jeg er for hurtig til systemet og mine tal bliver væk, at bank afstemningsmodulet er forringet - det er mange funktioner, der er blevet ringere.
Hej Ninna,

@Fordelingsskabelon
Fordelingsskabelonen laver nu ikke længere tomme linjer, som beskrevet herover. Vi har fået rettet fejlen, og den er netop kommet ud. Du vil evt. kunne prøve at lave en postering med fordelingen, og så vil det være som det tidligere har været.

Tilbuddet til dig er det samme. Er der nogen konkrente steder du oplever svartider, så endelig meld dem her, eller på sek@e-conomic.com .

Vi arbejder stadig på højtryk på dette. I markedspakken i dag er der kommet en opdatering på "søgning i admin-listen" således det er hurtigere og har et impact på resten, samt at den nu ikke overskriver de beløb man indtaster hvis man hurtigt går fra kontonummer til beløb.

Mvh
Steffen Ekelund
Hej,

Endnu en kort opdatering herpå.

Der kom noget ud med markedspakken onsdag, som hjalp på performance i kassekladden. Det var dog meget lidt - vi snakker 1-2 % forbedringer (som vi kunne se bag i systemet), og derfor ikke noget som vi ser som banebrydende, men som et (meget lille) skridt i den rigtige retning.

Vi har flere ting undervejs, og jeg opdatere selvsagt når jeg har noget. I kortetræk arbejder vi på, at browseren husker flere data, således der ikke skal kontakt med serveren, som altid tager lidt ekstra tid.

Så lidt konkret - og noget meget ukonkret - jeg holder jer opdateret.

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Har lige opdaget denne tråd, og nu har jeg i lang tid fået fortalt, at det er mit grej og forbindelse som er grunden til den ufattelige sløve hastighed i E-conomic når jeg fakturere.
Det er altså ikke kun mig der har problemer.
Mit problem er at når jeg taster et vare nr. ind i fakturering, så kan der gå 20-50 sek. før E-conomic er færdig med at tænke sig om og finder varen. Prøv at forstil jer hvor lang tid det tager at lave en faktura med 140 vare liner som jeg er igang med i øjeblikket.
Jeg har skiftet på E-conomics anvisninger til 3-4 forskellige browsere, jeg har slettet alt hvad der næsten kan slettes i computeren, og lige lidt hjalp det.
Det sidste I bad mig om, det var at reducere mit vare kartotek, dvs jeg hver mdr. skal ind manuelt og finde måske 100.000 vare numre som jeg kan undvære for at slette dem, og når jeg så opdatere varekartotek igen måneden efter, så skal jeg igen slette en ******** masse.
Nu må I snart vågne op og gøre noget ved det.
Jeg får den ene sludder efter den anden når jeg skriver til jer.
Jeg vil nu kigge mig om efter et andet økonomi system, for I vil åbenbart ikke afhjælpe problemet. Ligeledes er det slut med at anbefale jer til andre, tværtimod vil jeg advare folk om at bruge jer.
ØV

John
Lige nøjagtigt, det er sååå irriterende, men på en måde godt at vide at problemet ikke skal findes på min side af skærmen som der ellers lægges op til når man kontakter e-conomic...

Tine
Hej Tine,

Del meget gerne hvad du oplever. Vi har gjort en del på det sidste, for netop at gøre e-conomic hurtigere, og er lykkedes med en del ting.

mvh
Steffen Ekelund
e-conomic
Ja som bekrevet ovenfor utroligt langsomt, og når man vil fremsøge varer fryser teksten, sletter og roder i det hele taget rundt mens man taster. Det er ikke til at holde ud og har stået på længe snart. Jeg bruger stort set hver mandag med at sidde og bande af e-conomic efterhånden. og du behøver ikke stille uddybende spørgsmål, alt det møg jeg oplever er fint beskrevet forskellige steder i tråden herover. og jeg gider egentligt ikke bruge tid på at prøve at forklare mere for jer, det har jeg prøvet i chatten hvor jeres medarbejdere vist er instrueret i at bare slippe af med kunden ved at komme med "gode forslag" da det jo egentlig nok er hos kunden problemet er.. not!
Hej Tine,

Hvis du vil give os en sidste chance, vil jeg meget gerne gøre et ekstra ihærdigt forsøg, for at løse dette for dig.

Skriv gerne dit telefonnummer til sek@e-conomic.com , så skal vi nok komme dette lidt nærmere.

På forhånd tak.

Steffen
Hvad med os andre???

Punkt 1 - Systemet er stadig ufattelig langsomt.
Punkt 2 - Har siden 5. januar forespurgt på en løsning omkring energisparetilskud til privat kunder. Dette beløb skal påføres fakturaen efter at momsen er tillagt. Stadig ingen løsning - et problem alle El og VVS installatører har, samt tømrer og glarmestre mfl.
Punkt 3 - Vi har i snart 4 uger ikke fået kostpriser fra vores ordrestyring med over i E-conomic. Dvs at fakturaen til kunden bliver med 100% avance. Er derfor tvunget til at manuelt rette samtlige varelinier til på hver enkelt faktura. E-conomic og Reeft (ordrestyringsprogrammet) siger begge at det er den anden som har fejlen. Men hvad hjælper det os, vi har stadig problemet.
Konklusion, må finde mig en ny leverandør af økonomi systemet. Det her er for tungt.
Tilbuddet gælder selv sagt alle.

De kunder/brugere jeg har snakket med inden vi startede på dette, har alle tilkendegivet at det har hjulpet gevaldigt på hastighed. Jo større data man har, jo mere skal systemet hente, og jo længere tid vil det tage at loade.

Punkt 2: Tænker jeg falder uden for her.

Punkt 3: Skriv rigtig gerne dit nummer til mig, så vil jeg gerne sørge for vi for klarlagt hvad og hvordan. Fortæl gerne hvem du har snakket med ved os og hvem ved Reeft.

Mvh
Steffen Ekelund
Jeg har lige talt med Reeft. De har nu fået en mail fra E-conomic at fejlen ligger i E-conomic, og det er noget med at der ved en fejl er blevet ændret så feltet til kostpriser er er "read only" hvilket jo selvsagt ikke duer. Fejlen er blevet lovet rettet senest onsdag i denne uge.
Tak for opfølgning. Har netop også set på hvad der kommer ud af den markedspakke der kommer onsdag, og der netop dette en del af det. Lad os afvente og se hvordan og hvorledes i morgen.

Mvh
Steffen Ekelund
Der er sendt en mail til dig om det væsentligste problem for lidt siden
Hej,

Mange tak for det, og din konkrente case. Den har givet os noget at arbejde videre med. Jeg følger op.

Mvh
Steffen Ekelund