Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodisering synliggøres

0
Hej!

Vi bruger periodisering på de fleste af vores varer, og det er meget vigtigt for os at dette gøres, så var det ikke muligt at der kunne komme et felt ud for hver linie i tilbud og fakturaer, hvor man kan se om denne varelinie er periodiseret, så man er sikker på at alle linier er periodiseret. Idag bruger vi meget tid på at kontrollere om dette nu er gjort.

Hører gerne fra andre som bruger dette meget og hvordan i bruger det, for at være sikker på at der er en periode på hver linie af varerne.

mvh Econocap
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej

Vi oplever også at det er svært at få et overblik over om man har husket det. Det kunne også være en god hjælp hvis e-conomic skriver en linie 2 med start- og slutdato på tilbud/ordre og faktura HVIS der er valgt perodisering. På denne måde kan man let se om man har husket at påføre perioder.

Hele ideen med salgsperodisering er vel at man kan sælge abonnement lignende varer og alle kunder vil have stor glæde af at kunne se hvilken periode de køber abonnementet for!smiley

Mvh Bo

Forslag af (160 points)

Hej Econocap

Mange tak for dit indlægsmiley
Jeg kan godt se, at anvender du periodisering, så er det ikke muligt på kladde linje niveau, at se om der er foretaget periodisering. Du skal derfor løbende når du opretter dine fakturalinjer kontrollere periodiseringen.

Når vi går ind og kigger på hvor mange af vores kunder der anvender periodisering sat op i mod generel vedligeholdelse og forbedring i e-conomic, så er der ikke en stor del af jer brugere, som anvender periodisering. Vi har derfor valgt, for nærværende at ligger vores prioriteter på andre funktioner i systemet. Derudover går vi også ind og kigger på efterspørgslen efter netop dette ønske.

Derfor vil det desværre ikke på nuværende tidspunkt blive implementeret i systemet. Når det er sagt, så er det super du bringer det op, så kan vi se der er et ønske omkring det og stiger efterspørgslen, så går vi ind og genovervejer dette.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej
Kan man i stedet gøre sådan i e-conomic, at hvis der er indsat datoer i perodisering, så kommer der en linie mere på varelinien, som skriver start og slutdato?
Det vil ikke kræve store tilretninger i programmet - nærmere en IF perioden har værdi THEN tilføj linie 2 og vis værdien. Jeg tror at det vil gøre alle brugere af perodisering glade og I vil kunne tiltrække flere kunder med denne funktion. Det håber jeg i vil overveje?

mvh Bo
Hej Bo

Jeg kan se, at du har lavet et tidligere indlæg http://forum.e-conomic.dk/15514/forslag-overskuelig-visning-af-abonnementer-perodiseret vedr. dette, jeg syntes at du skal lave denne kommentar til det indlæg plus den efterspurgte beskrivelse, så vi samler det et indlæg.

På forhånd tak :)